Week 13

Deze week bij eoos: helemaal niks!

De fak is dicht, en ook ons CuDi personeel is aan het blokken geslagen en kan jullie dus helaas niet meer tot dienst staan.

Heel veel succes met de blok!

Week 12

Week 12 aka de voorlaatste week van het academiejaar! We zijn er bijna, mensen.

  • Op dinsdag hebben we nog een tapnamiddag.
  • Dinsdagavond is het tijd voor het studentendebat van de decaansverkiezingen, waar je kunt stemmen op de nieuwe decaan van onze faculteit. Zeker komen dus!
  • Woensdagavond heeft de fak nog een allerlaatste feestje in de aanbieding!

Boodschap van algemeen nut: onze CuDi verantwoordelijken moeten langzaamaan ook eens beginnen te blokken, dus deze week is de laatste week waarin je op afspraak nog cursussen kunt aankopen op de cursusdienst.

Succes ermee!

Week 11

Weer een week vol activiteiten!

Deze week vindt onze laatste spelletjesavond van het semester plaats op dinsdag, tappen we op woensdagavond en draaien we donderdagavond een film.

Hou ook alvast 14 mei vrij in je agenda voor het studentendebat, waarbij je achteraf kunt stemmen op onze nieuwe decaan.

Fijne week!

Week 10

Jippie! Kiesploeg Clandestino is verkozen als het nieuwe presidium van volgend jaar!

De laatste weken tot de vakantie staat het huidige presidium echter nog aan het roer en brengt jullie deze week een tapnamiddag en, samen met KOCO Letteren, de Letteren Lichting: een gratis muziekfestival op je vrije feestdag! (vergeet niet dat de meeste biebs en winkels gesloten zijn)

Week 9: Kiesweek

Komende week is het aan de kiesploeg van Taal- en Regiostudies om jullie te overtuigen dat zij hét beste presidium gaan zijn volgend jaar, en er zo voor te zorgen dat jullie op ze gaan stemmen tegen het einde van de week. Neem dus zeker een kijkje bij hun activiteiten en vergeet niet te stemmen!

« Oudere berichten

© 2019 Kring Eoos

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑