Fijne vakantie/blok!

Fijne feestdagen, gelukkig nieuwjaar en veel succes met de blok en de examens!

Week 13

Week 13

Welkom in week 13 aka de laatste week voor de blok aka de week waarin je niks meer wil doen want sterven aka de week waarin je toch nog maar even naar de fak komt want nu kan het nog.

Deze week vind je ons dinsdagmiddag en woensdagavond in de fak. Donderdagavond kun je nog komen genieten van een echte kerstklassieker tijdens onze filmavond

Veel eoosliefde <3

Week 12

Week 12

Hola! Is het al de voorlaatste week van het semester? Yes it is, en je bent niet de enige die in de stress zit. 

Zin in een spannend drankje, een dansje of een gelegenheid om je hart even te luchten? Kom woensdag naar Eoos’ ladies at the fak, waarbij de dames de avond runnen, maar alle genders welkom zijn!

Cursusdienst

Flowchart CuDi week 12

Deze week zal de cursusdienst nog éénmaal open zijn, maar niet zomaar voor iedereen die cursussen niet op tijd is komen aanschaffen.
De cursusdienst zorgt deze week voor mensen die hun bestelling nog moeten komen ophalen of mensen die hun onverkochte tweedehands boeken toch nog terug willen hebben. Kom je je tweedehands boeken niet ophalen, dan zijn deze vanaf dan van Eoos! Snap je het niet? Volg dan de flowchart hierboven. Kun je donderdag niet langskomen? Stuur dan meteen een mailtje zodat de cursusdienst kan proberen je op een ander moment van dienst te zijn! 

Week 11

Week 10

Welkom in week 10!

Het is december en dat betekent helaas dat de blok en de examens langzaamaan dichterbij komen, maar niet gevreesd; we hebben nog genoeg voor jullie in petto dit semester!

We geven jullie deze week genoeg tijd om te studeren en organiseren dan op donderdag een tapnamiddag en een quiz! De quiz is helaas volzet, maar voor een hapje en een drankje ben je altijd welkom in de fak! 

Week 10

Week 9

Lief Eoos,

Week 9 (en de Sint) zijn hier, dinsdag is het tijd voor de kringenzuip en donderdag mag je kaaskroketten eten. Wat wil een mens nog meer?

Je kunt je ook nog inschrijven voor onze Sinterklaasquiz en/of de Warmathon van Letteren (lopen voor het goede doel). 

Fijne week!

« Oudere berichten

© 2019 Kring Eoos

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑