Eoos zou geen studentenvereniging zijn zonder het nodige amusement. Daarom organiseert Eoos door het jaar heen verschillende activiteiten zoals TD’s, eetverkopen en themafeestjes.

Bekende evenementen zijn de kickstart TD in samenwerking met Alfa en, in het tweede semester, Asian Pop Party. Ook themafeestjes zoals Murder on the Orient Express vielen eerder erg in de smaak.

In het eerste semester vinden de schachtenverkoop en de doop plaats.

Ook hebben we een feestweek, de Eoosterse week, vol met toffe activiteiten, eetverkopen die je kennis laten maken met nieuwe smaken tegen een studentikoze prijs.


Team Animatie

Dominique Meeus

May be an image of 1 person, standing and indoor

Ik ben Dominique en ik ben 22 jaar. Ik studeer Office Management aan de UCLL, dus ik ben geen student meer van de KUL. Echter, mijn eerste jaar als student studeerde ik Japanologie en daarom ben ik bij Eoos gegaan. Dat ik er na 2 jaar nog steeds bijzit, bewijst alleen maar wat voor een ontzettend leuke kring wij zijn. We zijn een kleine, close groep en iedereen kent elkaar, dat vind ik wel leuk.

Ik neem dit jaar voor het derde jaar Cudi op. Ondertussen voel ik me wel vrij thuis in mijn Cudi-hoekje, dus dat zou geen probleem moeten zijn 😉. Daarbij vind ik het belangrijk dat iedere student de juiste cursussen heeft, want ik weet hoe enorm irritant het kan zijn als het mid-november is en je nog steeds (een deel van) je nodige cursussen niet hebt. Daarom doe ik graag al het mogelijke om onze studenten daarbij te helpen.

Daarnaast zal ik dit jaar ook opnieuw Feest invullen, waar ik erg naar uitkijk. Dit wordt mijn tweede jaar, dus ik houd me goed vast voor een jaar vol geweldige en langverwachte activiteiten (allemaal volgens de Corona-maatregelen natuurlijk). Hopelijk zie ik jullie op één van onze swingende woensdagavondjes in de Fak, een kei lekkere eetverkoop of een absoluut legendarische cantus.

Veel liefde van mij, Dominique 😊


Terug naar alle functies