Eoos zou geen studentenvereniging zijn zonder het nodige amusement. Daarom organiseert Eoos door het jaar heen verschillende activiteiten zoals TD’s, eetverkopen en themafeestjes.

Bekende evenementen zijn de kickstart TD in samenwerking met Alfa en, in het tweede semester, Asian Pop Party. Ook themafeestjes zoals Murder on the Orient Express vielen eerder erg in de smaak.

In het eerste semester vinden de schachtenverkoop en de doop plaats.

Ook hebben we een feestweek, de Eoosterse week, vol met toffe activiteiten, eetverkopen die je kennis laten maken met nieuwe smaken tegen een studentikoze prijs.

Heb je zelf een idee voor een activiteit of een feestje?
Mail ons

Anna, Animatie
Anna

Hoi! Leuk dat je hier op deze site beland bent!
Ik ben Anna. Ik heb eerst arabistiek en islamkunde gestudeerd en ga nu verder met een master in conflict en ontwikkeling. Ik kijk er heel erg naar uit om dit jaar leuke feestjes voor jou te organiseren, zoals een nieuwe knaller van een Asian Pop Party! Daarnaast zullen we ook zorgen voor verrassende eetverkopen en cantussen, houd daarvoor zeker de site of de facebookpagina in de gaten! Als je een nieuwe student bent, hebben we zelfs nog meer leuks in petto! Kom zeker langs op de onthaalweek en het eerstejaarsweekend! Ik hoop dat je bij Eoos net zoals ik een nieuwe vriendengroep zal vinden!


Kirsten, Animatie
Kirsten

Dag liefste mensjes! Mijn naam is Kirsten en ik zit in mijn 2e bachelor Arabistiek en Islamkunde. Ik zal dit academiejaar mee voor de animatie zorgen! Wat betekent dit concreet? Cantussen, feestjes, eetverkopen, onthaalweek en eerstejaarsweekend mee organiseren! Ik heb alvast zin om er een lap op te geven en ik hoop jullie graag terug te zien op deze ongetwijfeld geweldig leuke activiteiten!


Mezia, Animatie
Mezia

Hey iedereen,
Ik ben Mezia en zit in mijn 2de bachelor arabistiek. Ik hou van reizen, lezen en natuurlijk ook feesten! Dit jaar leg ik mij dan ook helemaal toe op animatie, zodat wij leuke feestjes, cantussen en eetverkopen kunnen organiseren waar iedereen zich kan amuseren! Hopelijk genieten jullie zo net als mij van een zalige studententijd!
Ik kijk er alvast naar uit!


Roos, Animatie
Roos

Gegroet allen!
Samen met Anna, Mezia en Kirsten verzorg ik dit jaar jullie Animatiebeheer. Ik hou van gezelligheid en daarom koos ik ook één van de gezelligere functies. Mijn motto dit jaar: Tetteren in Letteren met Leute in de Pr.. euh, met Plezier en een pint Bier. Of fruitsap, alleja, voor ieder wat wils.
Ik hoop jullie allen talrijk te ontmoeten en te helpen interessante connecties te maken met de wonderschone verscheidenheid aan mensen die onze richtingen bieden. Tot binnenkort!


Terug naar alle functies