Eoos zou geen studentenvereniging zijn zonder het nodige amusement. Daarom organiseert Eoos door het jaar heen verschillende activiteiten zoals TD’s, eetverkopen en themafeestjes.

Bekende evenementen zijn de kickstart TD in samenwerking met Alfa en, in het tweede semester, Asian Pop Party. Ook themafeestjes zoals Murder on the Orient Express vielen eerder erg in de smaak.

In het eerste semester vinden de schachtenverkoop en de doop plaats.

Ook hebben we een feestweek, de Eoosterse week, vol met toffe activiteiten, eetverkopen die je kennis laten maken met nieuwe smaken tegen een studentikoze prijs.


Team Animatie

Mezia Nuyts

Hey hey!

Ik ben Mezia en ik zit in mijn1ste master Midden-Oosten studies. Ook dit jaar ga ik zorgen voor animatie! Samen met mijn fantastisch animatieteam zorg ik opnieuw voor leuke feestjes, cantussen en eetverkopen! Amusement gegarandeerd! Houd ook zeker onze facebookpagina in de gaten zodat je steeds op de hoogte bent van al onze activiteiten! Samen maken we er een geweldig jaar van! Bovendien zal ik me dit jaar ook amuseren met de schatkist van EOOS: ik zal zorgen dat alles op tijd betaald wordt en iedereen achter zijn of haar veren zitten om tijdig te betalen!

Ik kijk er alvast naar uit!

Fien Nijsen

Hallo!

Ik ben Fien, hoewel ik zelf geen student taal – en regiostudies ben zet ik mij dit jaar toch met veel enthousiasme in binnen het team animatie! Samen met de andere leden van het team hoop ik te zorgen voor een jaar vol fun. Let dus zeker goed op onze facebookpagina zodat je altijd op de hoogte bent van de verschillende cantussen, feestjes en eetverkopen die wij doorheen het jaar organiseren.

Michael Duprez

Hallo ik ben Michael en doe dit jaar animatie en web bij Eoos. Samen met mijn geweldig animatie team zorgen wij voor de beste feestjes, de lekkerste eetverkopen en de fijnste cantussen. Ik ben ook verantwoordelijk voor de website waar je nu op aan het lezen bent. Ik zorg ervoor dat alles ‘hopelijk’ up to date is en alles er hier goed uit ziet. Aarzel niet om mij te contacteren als je met vragen zit over onze evenementen of als er volgens jou iets mis is met de website

Kaat Beulens


Terug naar alle functies