Eoos zou geen studentenvereniging zijn zonder het nodige amusement. Daarom organiseert Eoos door het jaar heen verschillende activiteiten zoals TD’s, eetverkopen en themafeestjes.

Bekende evenementen zijn de kickstart TD in samenwerking met Alfa en, in het tweede semester, Asian Pop Party. Ook themafeestjes zoals Murder on the Orient Express vielen eerder erg in de smaak.

In het eerste semester vinden de schachtenverkoop en de doop plaats.

Ook hebben we een feestweek, de Eoosterse week, vol met toffe activiteiten, eetverkopen die je kennis laten maken met nieuwe smaken tegen een studentikoze prijs.

Heb je zelf een idee voor een activiteit of een feestje?
Mail ons

Charlotte De Tant, Animatie

Charlotte

Hey liefste mensjes!

Mijn naam is Charlotte en ik maak deel uit van team animatie! Ik zit in mijn 3e bachelor Japanologie en een grote passie van mij (naast feesten) is lezen. Omdat ik jullie niet teleur wil stellen beloof ik mijn uiterste best te doen om jullie te verblijden met talrijke feestjes, cantussen en eetverkopen!

Hopelijk zijn jullie net ongeduldig als ik!

Daan Smets, Animatie

Daan

Ik heb gekozen om Animatieverantwoordelijke te zijn omdat alle activiteiten die we organiseren (cantussen, feestjes, eetverkopen etc.) studenten dichter bij elkaar brengen. Daarnaast zorgen we ervoor dat onze eerstejaars zich onmiddellijk welkom voelen in Leuven dankzij onze geweldige onthaalweek en het nog toffere eerstejaarsweekend. Last but not least zijn we het uithangbord van kring Eoos, met name met de unieke Asian Pop Party, de beste TD van het jaar.
Ik neem deze verantwoordelijkheden bijgevolg graag op en ik kan niet wachten om 2017 – 2018 ons meest awesome werkingsjaar ooit te maken. #daremightythings

Anthe Claes Cultuur Financiën Kring Eoos

Anthe Claes, Animatie

Anthe

Na drie jaar Cultuur en een jaartje Financiën was ik eerst van plan om het dit academiejaar een beetje rustiger aan te doen – maar in de zomervakantie miste ik Eoos zo erg dat ik besloot om toch maar een functie op te nemen. Na al dat reizen en films organiseren lijkt het me ideaal om mijn ervaring nu te gebruiken voor leuke feestjes en lekkere eetverkopen!


Terug naar alle functies