Het kan natuurlijk niet allemaal feest zijn. Daarom zorgt Eoos ook voor een gezonde dosis cultuur.

Voor informatie over de activiteiten van cultuur, klik je hier.
Heb je zelf ideeën over een mooie film of een interessante uitstap? Mail ons!

Daan, Cultuur
Daan

Ik doe Cultuur omdat ik deze functie een grote meerwaarde vindt voor Eoos. Onze quizzen zorgen voor de nodige intellectuele inspanning tussen alle evenementen van al dan niet alcoholische ontspanning. Daarnaast geven onze films een interessante blik op de regio’s en culturen die we bestuderen. Bovendien helpt het studenten bij het samenstellen van hun luisterportfolio.

Verder organiseren we ook cultuuruitstappen en bezoeken we al dan niet Taal- en Regiostudies gerelateerde tentoonstellingen. Tot slot gaan we tijdens de lesvrije week in februari op cultuurreis naar een interessante bestemming. Persoonlijk zie ik een zonnige bestemming wel zitten om de koude Belgische winter te ontsnappen.


Stijn, Cultuur & Eoos Express
Stijn

Samen met Daan zal ik proberen de Eootjes wat verfijning bij te brengen tussen al die studentikoze nevenactiviteiten door. Er zullen heel wat uitstapjes en evenementen plaatsvinden doorheen het jaar, meer informatie kan je tijdig in de Eoos Express terugvinden. Is cultuur niets voor jou? Niet getreurd, je hebt mogelijk slechts de verkeerde studierichting gekozen.


Terug naar alle functies