Het kan natuurlijk niet allemaal feest zijn. Daarom zorgt Eoos ook voor een gezonde dosis cultuur. Zo vertonen we elke twee weken een film die vaak ook nog eens gerelateerd is aan één van onze richtingen.

Verder maken we elk semester minstens één keer een uitstap. Vorige jaren was dit bijvoorbeeld naar MOMU, een modemuseum, of naar het lenteconcert van het USO: het Universitair Symfonisch Orkest.

Ook maakt Eoos elk jaar in de lesvrije week in januari een cultuurreis. Eerdere jaren gingen we naar Praag, Krakau en Malta. In zo’n week zien we cultureel verantwoorde architectuur en de bodem van ons glaasje; wat jij wil!

Voor verdere informatie over de activiteiten van cultuur, klik je hier.
Heb je zelf ideeën over een mooie film of een interessante uitstap? Mail ons!

Merel Tuytte, Cultuur

Merel

Hey Eootjes! Ik ben Merel, ik ben 19 jaar oud en ik studeer Japanologie.

2017-2018 is mijn eerste jaar als cultuurverantwoordelijke, samen met Siebe, en hopelijk wordt het ook een topjaar. Met activiteiten zoals buitenlandse films, cultuuruitstappen en de cultuurreis op het programma komt dat zeker wel in orde!

Siebe Jonckheere, Cultuur & PR

Siebe

Hoi, ik ben Siebe, 19 jaar jong en zit in mijn tweede bachelor Arabistiek en islamkunde. Dit is mijn eerste jaar in het Eoos-presidium en ik kijk er heel hard naar uit om jullie culturele spirit aan te wakkeren met boeiende films en grensverleggende activiteiten (zoals de cultuurreis). Daarnaast houd ik jullie constant up-to-date (lees: ik spam/stalk jullie) over al onze evenementen via de social media...


Terug naar alle functies