Het kan natuurlijk niet allemaal feest zijn. Daarom zorgt Eoos ook voor een gezonde dosis cultuur. Zo vertonen we elke twee weken een film die vaak ook nog eens gerelateerd is aan één van onze richtingen.

Verder maken we elk semester minstens één keer een uitstap. Vorige jaren was dit bijvoorbeeld naar MOMU, een modemuseum, of naar het lenteconcert van het USO: het Universitair Symfonisch Orkest.

Ook maakt Eoos elk jaar in de lesvrije week in januari een cultuurreis. Eerdere jaren gingen we naar Praag en Krakau. In zo’n week zien we cultureel verantwoorde architectuur en de bodem van ons glaasje; wat jij wil!

Voor verdere informatie over de activiteiten van cultuur, klik je hier.
Heb je zelf ideeën over een mooie film of een interessante uitstap? Mail ons!

Anthe Claes Cultuur Financiën Kring Eoos

Anthe, Cultuur & Financiën

Anthe

Hallo! Ik ben Anthe, ik ben 21 jaar oud, en ik begin dit jaar aan mijn master Westerse Literatuur.
Dit is het derde jaar dat ik de functie cultuur uitoefen, en ik moet toegeven dat ik de voorbije twee jaar meer buitenlandse films heb gekeken dan tijdens de rest van mijn leven samen. Ik kijk ernaar uit om dat dit jaar opnieuw te doen (en weer voor een superleuke reis te zorgen uiteraard).

 

Aagje van Eyken Cultuur Kring Eoos

Aagje, Cultuur

Aagje

Hey lieverds, ik ben Aagje. Op een of andere manier bevind ik me intussen in de master van slavistiek, alles is dus mogelijk. Cultuur doe ik nu al drie jaar, daarom hoop ik intussen iets minder stress te genereren bij elke activiteit.
Het zou me ontzettend blij maken jou een keer te zien op een van onze tweewekelijkse films, of kom gewoon meteen met ons mee op reis tijdens de lesvrije week: oneindig veel vreugde, cultuur, knuffels en liefde.

 

Isabelle Follens Cultuur Internationaal Kring Eoos

Belle, Cultuur & Internationaal

Belle

Hi, ik ben Belle, 21 jaar, en studeer Taal- en Letterkunde, Engels-Latijn. Ik kijk heel erg uit naar mijn eerste jaar cultuur: samen met toffe groepen op cultuuruitstap, nieuwe films ontdekken op onze filmavonden en hopelijk met een knusse groep op cultuurreis!


Terug naar alle functies