Sinds het jaar 1998-1999 heeft Eoos een cursusdienst die elk semester van het academiejaar cursussen aan democratische prijzen aanbiedt aan de studenten van Taal- en Regiostudies.

De mensen van de cursusdienst vullen hun tijd met hun eigen lessen, het verkopen van lesmateriaal, ledenkaarten & truien en het bestellen van nieuwe voorraad.

Voor meer informatie over de cursusdienst, klik je hier.


Team Cudi

Marie-An Knops

Hey allemaal! Ik ben Marie-An en ik ben een van jullie cursusverantwoordelijken voor het komende jaar. Ik ben 22 jaar en studeer sinologie. Vorig jaar heb ik een jaartje in China gestudeerd en dat was een fantastische ervaring, maar dit jaar ben ik weer 100% lid van de leukste kring van ’t land! Jullie kunnen bij de cursusdienst terecht om (uiteraard) jullie cursussen te kopen, maar ook om allerlei leuke hebbedingetjes te kopen van Eoos of soms ook tickets voor onze feestjes. Verder zijn jullie gewoon altijd welkom voor een gezellige babbel en drankje in de fak! Als jullie vragen of opmerkingen hebben, stuur dan maar een mailtje naar cursusdienst@eoos.be! Tot snel!

Dominique Meeus

Ik ben Dominique. Ik heb het voorbije jaar Japanologie gestudeerd, maar dat was een beetje te moeilijk, dus het komende jaar ga ik Engelse en Duitse/Spaanse taal- & letterkunde studeren (ik ben er nog niet echt uit welke van de twee ik moet kiezen :/ ). Ondanks dat zit ik toch nog altijd het liefste bij Eoos als studentenvereniging. Het is een kleine, close groep en iedereen kent elkaar, dat vind ik wel leuk. En laten we eerlijk zijn, Eoos is gewoon de beste studentenvereniging!

Ik ga dit jaar Cudi verzorgen omdat me geen al te moeilijke job lijkt in combinatie met mijn studies. Plus, ik weet hoe enorm irritant het kan zijn als het mid-november is en je nog steeds (een deel van) je nodig cursussen niet hebt. Daarom dacht ik, “ik ga gewoon zelf mee Cudi doen en dan kan ik mee helpen in die enorme chaos die het begin van het academiejaar is”. Dus als ik iedereen dit jaar een beetje met zijn/haar cursussen kan helpen, dan doe ik dat maar al te graag. 😊

Veel groetjes, Dominique


Terug naar alle functies