Sinds het jaar 1998-1999 heeft Eoos een cursusdienst die elk semester van het academiejaar cursussen aan democratische prijzen aanbiedt aan de studenten van Taal- en Regiostudies.

De mensen van de cursusdienst vullen hun tijd met hun eigen lessen, het verkopen van lesmateriaal, ledenkaarten & truien en het bestellen van nieuwe voorraad.

Voor meer informatie over de cursusdienst, klik je hier.

Enya van Acker cursusdienst Kring Eoos

Enya, Cursusdienst

Enya

Heeeee, ik ben Enya en ik ga voor de cursussen zorgen dit jaar, samen met de geweldige Roos en Emma! Ik hou van mijn vrienden, uitgaan, ballet, Japan en niet te vergeten, Eoos!
Als er een probleem is met de cursussen, mag je me altijd mailen, bellen, een serenade geven…
Of als je gewoon eens wil babbelen of eens gek wil doen, mag je me zeker opzoeken 🙂

 

Roos Robin Renoult Cursusdienst Kring Eoos

Roos, Cursusdienst

Roos

Hey mensen!
Ik ben niet zo gewend aan introducties geven en al zeker niet aan selfies trekken, dus sorry voor de ramp hierboven. Maar omdat onze webmeester van dienst, Dyan, anders mijn oren in een knoop zal draaien: zie hier mijn poging tot zelf-introductie!
Ik ben Roos, ook wel gekend als Robin. Dat zijn niet de enige namen die je zal horen als het over mij gaat en gezien mijn uiterlijk ook regelmatig nogal verandert, ben ik moeilijk te herkennen. Maar niet getreurd, je kan mij altijd herkennen aan mijn talrijke gezichtspiercings.
Ik ben 23 jaar, ik studeer dit jaar in mijn tweede jaar Japanologie en ik woon vlakbij. Als bier- en whiskyliefhebber vind ik het altijd tof om te socializen met gelijkgezinden in onze geweldig ruikende fakbar. Verder probeer ik er een veganistische eetgewoonte op na te houden, maar op zwakke momenten vind je mij wel met een pak friet met stoverijsaus of een hoop sushi.
Als je me ziet, kom gerust goeiedag zeggen!

 

Emma Meijburg Cursusdienst Kring Eoos

Emma, Cursusdienst

Emma

Heeee allemaal! Ik ben Emma en ik ga dit jaar samen met Enya en Roos de cursusdienst vertegenwoordigen. Ik ga naar mijn tweede jaar van Arabistiek en naast mijn studie reis ik graag, houd ik van lezen, van koken en van sporten. Dit is mijn eerste jaar dat ik cursusdienst doe bij Eoos, maar ik kijk er naar uit jullie, samen met mijn cudi buddies, te verwelkomen!


Terug naar alle functies