Sinds het jaar 1998-1999 heeft Eoos een cursusdienst die elk semester van het academiejaar cursussen aan democratische prijzen aanbiedt aan de studenten van Taal- en Regiostudies.

De mensen van de cursusdienst vullen hun tijd met hun eigen lessen, het verkopen van lesmateriaal, ledenkaarten & truien en het bestellen van nieuwe voorraad.

Voor meer informatie over de cursusdienst, klik je hier.

Siebe, Cursusdienst
Siebe

Hola! Mijn naam is Siebe, ik ben 20 jaar jong en zit in mijn derde bachelor Arabistiek. Mijn passies zijn reizen, lezen, muziek en uiteraard het Midden-Oosten. Dit jaar stel ik mezelf met veel plezier verantwoordelijk voor jullie dierbare cursussen. In de cursusdienst kan natuurlijk ook exclusieve merch gekocht worden, zoals onze super fancy truien! Tot binnenkort in de cursusdienst, of op talloze andere leuke activiteiten van Eoos.


Moira, Cursusdienst
Moira

Hey allemaal! Ik ben een masterstudente Sinologie, net terug van een jaartje in China, en mag voor mijn vierde jaar bij Eoos opnieuw mijn lievelingsfunctie opnemen: cursusdienst! Je zal me dus regelmatig tussen de boeken kunnen vinden boven Fakbar Letteren, waar je bij ons terecht kan voor je cursussen en lesmateriaal. Als je met vragen, problemen of opmerkingen zit (of je wilt gewoon even een babbeltje slaan) mag je me daar ook altijd komen bezoeken.

Tot binnenkort in de Perma!


Annelies, Cursusdienst
Annelies

Hey allemaal ik ben Annelies en ik zit in de master Arabistiek en Islamkunde. Dit jaar sta ik in voor de cursusdienst, dit wil zeggen dat je altijd naar mij kan komen voor zaken die je nodig hebt: boeken en cursussen, codices en merchandise van Eoos. Ook als je met vragen zit over de opleiding Arabistiek, stel ze zeker!! See you soon xoxo


Terug naar alle functies