Sinds het jaar 1998-1999 heeft Eoos een cursusdienst die elk semester van het academiejaar cursussen aan democratische prijzen aanbiedt aan de studenten van Taal- en Regiostudies.

De mensen van de cursusdienst vullen hun tijd met hun eigen lessen, het verkopen van lesmateriaal, ledenkaarten & truien en het bestellen van nieuwe voorraad.

Voor meer informatie over de cursusdienst, klik je hier.

Marie-An Knops, Cursusdienst & Onderwijs

Marie-An

Hey allemaal! Mijn naam is Marie-An, ik ben 20 jaar oud en zit in mijn derde jaar sinologie.

Ik hou van reizen, lezen én natuurlijk van China! Dit jaar wil ik mij via Eoos inzetten voor onderwijs en cudi. Als een van de verantwoordelijken van de cursusdienst zal ik mijn best doen het jaar wat minder stressy te doen verlopen. Voor al je boeken en cursussen kan je bij ons terecht, maar zeker ook voor andere dingen!

Stef Vermeiren, Cursusdienst & Fak

Stef

Hey beste vrienden van Taal en Regiostudies, ik ben Stef Vermeiren en ga mijn 2e jaar in Leuven tegemoet als Japanoloog . Met mijn Vlaamse naam, Marokkaanse roots en dreadlocks kan je mij wel rekenen bij de minst conventionele figuren van letteren(alhoewel letteren op zich wel een alternatieve faculteit is maarja…). Ik ga me dit jaar volop bezighouden met Eoos waar ik me zal inzetten voor de cudi(cursusdienst) en voor de fak als fakverantwoordelijke samen met Glen. Uit voorliefde voor de fak, de kans om zoveel mogelijk mensen te ontmoeten en om ook iets ‘echt nuttig’ (lees als: niet alcoholgerelateerd) te doen, wil ik me engageren voor deze functies. Ik leer jullie allen dus heel graag kennen, en vermits jullie wel eens langs de cudi moeten passeren zal ik jullie daar ook naar mijn beste vermogen proberen te overtuigen om ook eens in de fak binnen te springen. 😉 Als je met vragen zit over eender wat(gaande van vragen over de cudi, de nieuwste biertjes in de fak, tot mijn schoenmaat), aarzel niet om ze te stellen. Voor de rest ben ik ook wel altijd te vinden(in de fak) voor ne goeien babbel over vanalles en nog wat, dus wees zeker niet bang me zonder reden aan te spreken. Als ik jou al niet eerst aanspreek natuurlijk ….

Glen Smet, Cursusdienst & Fak

Glen

Hoi, ik ben Glen en ben dit jaar Fakverantwoordelijke voor Eoos en ik zorg ook voor de Cursusdienst met mijn lieftallige collega’s. Als je van plan bent veel in de Fak te hangen dan zullen we elkaar wel snel genoeg leren kennen, voor de rest zal ik ook vaak op de cursusdienst en bij de meeste sportevenementen van Eoos aanwezig zijn. Als je geïnteresseerd bent in tappen en/of dj’en voor Eoos, of een cursus nodig hebt kan je altijd bij mij terecht! Spreek me gerust eens aan, veel liefs en hopelijk tot snel.


Terug naar alle functies