De Eoos Express is het kringblad van Eoos en verschijnt zo’n vijf à zes keer per jaar. Het houdt je op de hoogte van het reilen en zeilen van Taal- en Regiostudies en brengt je weetjes en leuke artikels. Daarnaast houden ook enkele Erasmussers ons op de hoogte van hun avonturen in het Verre Oosten.

De Eoos Express verschijnt echter niet uit het niets en is altijd op zoek naar bijdragen. Dit kan in de vorm van tekeningen, artikels, poëzie, verhalen: wat dan ook. Alles wat je wil insturen, mag hier naartoe.

Emilie Xu, Eoos Express

Emilie

Kiekeboe! Ik ben Emilie en ik kom van een klein dorpje in West-Vlaanderen, Ingelmunster. Al 19 jaar loop ik rond op deze aardbol en sinds vorig jaar vooral in Leuven. Een sinoloog in spe en Eoos Express medeverantwoordelijke vol met enthousiasme, maar verder een gewoon meisje dat graag creatief bezig is en graag buiten gaat chillen.

Naast studeren vind ik ontspanning ook enorm belangrijk, en wat is er nu leuker dan samen met je medestudenten ontspannen bij Eoos! De Eoos Express is voor mij het tofste boekje tussen al die dikke cursussen. Mijn super leuke collega Shani en ik zullen ons uiterste best doen om er het beste van te maken 😊

Shani Bellens, Eoos Express

Shani

Hoi! Ik ben Shani, ik ben 21 jaar en kom uit het vrijwel onbekende Begijnendijk. Ik ben een enthousiast, open-minded en creatief persoon. Ik hou van reizen en andere culturen, vandaar dat ik er ook voor gekozen heb om sinologie te studeren and after one year: I love it!

Toen ze me vroegen welke functie ik graag zou opnemen in het presidium koos ik vrijwel direct voor ‘Eoos Express’. Mede dankzij mijn allerleukste collega Emilie maar vooral omdat het maken van het allerbeste studentenkrantje van Leuven volgens mij de perfecte uitlaatklep voor mijn creatieve ziel lijkt. Ik en Emilie zullen ons best doen telkens weer iets vernieuwend te brengen zoals onze voorgangers dat ook al deden! So stay tuned!


Terug naar alle functies