De Eoos Express is het kringblad van Eoos en verschijnt zo’n vijf à zes keer per jaar. Het houdt je op de hoogte van het reilen en zeilen van Taal- en Regiostudies en brengt je weetjes en leuke artikels. Daarnaast houden ook enkele Erasmussers ons op de hoogte van hun avonturen in het Verre Oosten.

Voor de laatste editie klik je hier.

De Eoos Express verschijnt echter niet uit het niets en is altijd op zoek naar bijdragen. Dit kan in de vorm van tekeningen, artikels, poëzie, verhalen: wat dan ook. Alles wat je wil insturen, mag hier naartoe.


Team EE

Emilie Xu

Kiekeboe! Emilie zit terug in het team! Ik ben 22 jaar en zit in mijn laatste jaar Chinese studies. Dit jaar combineer ik mijn voorgaande functies, namelijk secretaris bij Eoos en samen met Max zorgen wij ook voor de Eoos Express. Andere hobbies zijn crafting, joggen en koken. Ik kom graag onder de mensen, dus geef maar een seintje!

Maximillian Cardinaels

Hey! Ik Maximillian, Max of Maxi in het kort. Ik doe mijn eerste jaar Japanologie, en draag binnen Eoos met trots de functies Eoos Express en Internationaal. Emilie en ik bundelen onze krachten zodat jullie in de Eoos Express van de leukste en interessantste artikeltjes kunnen genieten. Ik heb twee jaar Toegepaste Beeldende Kunsten gevolgd, en ben daardoor best wel handig geworden grafisch ontwerp. Daarnaast doe ik met Birte ook Internationaal. Een van mijn favoriete bezigheden is andere culturen ontdekken en luisteren naar anderen hun buitenlandse avonturen. En het leukst van allemaal natuurlijk, nieuwe vrienden maken vanover heel de wereld. Daarom help ik dolgraag mee met dit team!


Terug naar alle functies