De Eoos Express is het kringblad van Eoos en verschijnt zo’n vijf à zes keer per jaar. Het houdt je op de hoogte van het reilen en zeilen van Taal- en Regiostudies en brengt je weetjes en leuke artikels. Daarnaast houden ook enkele Erasmussers ons op de hoogte van hun avonturen in het Verre Oosten.

Voor de laatste editie klik je hier.

De Eoos Express verschijnt echter niet uit het niets en is altijd op zoek naar bijdragen. Dit kan in de vorm van tekeningen, artikels, poëzie, verhalen: wat dan ook. Alles wat je wil insturen, mag hier naartoe.


Team EE

Benjamin Poelmans

Why hello there, mijn naam is Benjamin (maar ook Benji of Bompa wordt wel eens gezegd), Ik zit in mijn 1/2e bach japanology (of 1e sinology – schrappen wat niet past) en ben samen met Lucas verantwoordelijk voor de EE. De EE is een baanbrekend boekje over het studentenleven aan de Faculteit Letteren, meestal uitgedeeld voor-tijdens of na uw les grammatica. Vorig academiejaar was de EE nog volledig op papier, dit jaar gaan we misschien proberen om te experimenteren met PDF formaatjes, geen zorgen, er zullen nog enkele papieren uitgedeeld worden, voor de collectors onder jullie.

Greetz!

Lucas Thirion

Hallo

Ik ben Lukas en zit in mijn derde jaar Japanologie. Dit jaar ben ik verantwoordelijk voor de Eoos Express en sport. Ik zal er voor zorgen dat elke uitgave van de Eoos Express geweldig is. Het zal interessante en leuke artikels voor iedereen bevatten. Ik ga ook sportevenementen organiseren voor iedereen. Als je vragen hebt over sport of de Eoos Express, mag je die gerust altijd stellen!


Terug naar alle functies