De Eoos Express is het kringblad van Eoos en verschijnt zo’n vijf à zes keer per jaar. Het houdt je op de hoogte van het reilen en zeilen van Taal- en Regiostudies en brengt je weetjes en leuke artikels. Daarnaast houden ook enkele Erasmussers ons op de hoogte van hun avonturen in het Verre Oosten.

Voor de laatste editie klik je hier.

De Eoos Express verschijnt echter niet uit het niets en is altijd op zoek naar bijdragen. Dit kan in de vorm van tekeningen, artikels, poëzie, verhalen: wat dan ook. Alles wat je wil insturen, mag hier naartoe.

Merel, Eoos Express
Merel

Hey! Ik ben Merel, ik ben 20 jaar en ik kom uit Meulebeke (niet te verwarren met Molenbeek). Leuven is nu al twee jaar mijn tweede thuis en dat mag van mij nog een paar jaartjes zo blijven.  

Als japanoloog in spe kijk ik ernaar uit om mijn stempel te drukken op deze jaargang van Eoos Express, maar alle niet-japanologen onder jullie mogen gerust zijn: mijn collega Stijn en ik zullen ervoor zorgen dat er veel variatie in ons boekje zit!

Heb je suggesties voor Eoos Express of zit je met vragen over het studentenleven, ben je meer dan welkom om me daarover aan te spreken! Ik ben best makkelijk te spotten: kijk gewoon uit voor een mini-mens met lang blond haar 😉


Stijn, Eoos Express & Cultuur
Stijn

In deze tijden van fake news is het moeilijk om een betrouwbare bron van informatie te vinden. Gelukkig is er hoop, Eoos Express is je reddingsboei van waarheid in deze oceaan van onwaarheden. Samen met Merel doe ik er alles aan om die traditie in ere te houden.


Terug naar alle functies