De Eoos Express is het kringblad van Eoos en verschijnt zo’n vijf à zes keer per jaar. Het houdt je op de hoogte van het reilen en zeilen van Taal- en Regiostudies en brengt je weetjes en leuke artikels. Daarnaast houden ook enkele Erasmussers ons op de hoogte van hun avonturen in het Verre Oosten.

Voor de laatste editie klik je hier.

De Eoos Express verschijnt echter niet uit het niets en is altijd op zoek naar bijdragen. Dit kan in de vorm van tekeningen, artikels, poëzie, verhalen: wat dan ook. Alles wat je wil insturen, mag hier naartoe.


Team EE

Emilie Xu

Geen beschrijving beschikbaar.

Hey hey!

Ik ben Toos en zit in mijn 2e bachelor Japanologie. Na een vrij rustig eerste jaar heb ik er super veel zin in om samen met Eoos jullie studententijd de tijd van jullie leven te maken. Door de Eoos Express te vullen met heerlijke cocktails, leuke DIY’s en de belangrijkste nieuwtjes zorg ik ervoor dat jullie je nooit zullen vervelen tussen het studeren door, en om de (soms wat te lange) pauzes goed te maken kan je gebruik maken van de vele studietips en het advies van medestudenten, speciaal voor jullie in de EE


Terug naar alle functies