De Eoos Express is het kringblad van Eoos en verschijnt zo’n vijf à zes keer per jaar. Het houdt je op de hoogte van het reilen en zeilen van Taal- en Regiostudies en brengt je weetjes en leuke artikels. Daarnaast houden ook enkele Erasmussers ons op de hoogte van hun avonturen in het Verre Oosten.

Het verschijnt echter niet uit het niets en is altijd op zoek naar bijdragen. Dit kan in de vorm van tekeningen, artikels, poëzie, verhalen: wat dan ook.
Alles wat je wil insturen, mag hier naartoe.

Anne-Marie Dedene Anmar Eoos Express Kring Eoos

Anmar, Eoos Express

Anmar

Aloha allemaal! Ik ben Anne-Marie, maar vrienden noemen me Anmar. Ik ben een Roeselarenaar in hart en nieren, je zal mij dan ook vaak al Rodenbach drinkend in Fakbar Letteren spotten.
Ik zit nu in de 2,5de bachelor sinologie. Mijn hobby’s zijn lezen, reizen, fotografie, kunst, Eoos en KSA.
Ondertussen is dit mijn derde jaar presidium, ik hoop dat het zo leuk wordt als de vorige twee. Dit jaar zorgen Simon en ik voor het enige echte, sensationele Eoos-boekje: de Eoos Express. Vraag zeker aan je klasverantwoordelijke wanneer de volgende editie uitkomt en blijf up-to-date met al de Eoos-nieuwtjes!

 

Simon Struyf Eoos Express Kring Eoos

Simon, Eoos Express

Simon

Hoihoi, Ik ben Simon, maar luister ook wel naar Shimone.
Ik kom van haasrode, al is Leuven en omstreken misschien iets bekender.
Ik zit in de 2de bach van Japanologie en mijn hobbies bestaan uit gamen, sport en lezen.

Dit is het 2de jaar dat ik een functie opneem in het presidium en hoewel ik geen sportverantwoordelijke meer ben, kan je me nog steeds vinden bij hun activiteiten en trainingen. Dit jaar zijn Anmar en ik verantwoordelijk voor de Eoos Express: het go-to boekje voor alle zaken Eoos. Zorg dus zeker dat je op de hoogte blijft.


Terug naar alle functies