Eoos baat samen met de andere vijf Letterenkringen Fakbar Letteren of kortweg de Fakuit.
De Fak is een studentencafé waar je tussen je lessen terecht kunt voor een koffie of een soepje en ’s avonds voor een pintje.

De Fak is uniek omdat ze uitgebaat wordt door zes kringen die afwisselend achter de toog staan. Hierdoor is er altijd wel iets te doen: van thema-avonden tot cocktailfeestjes. 

Wil je zelf eens tappen in de Fak? Aarzel dan niet en neem contact op met onze fakverantwoordelijken.

Locatie

Fakbar Letteren bevindt zich op Blijde Inkomststraat 11 en is ook toegankelijk via de tuin van de faculteit Letteren.

Meer info vind je hier en hier.

Of Eoos momenteel achter de toog staat, vind je onderaan de site! Dit jaar tapt Eoos op zondagavond en om de week op woensdagmiddag.


Team Fak

Judith Kesteloot

Hallo, ik ben Judith. Ik zit in mijn 2e jaar Arabistiek en Islamkunde. Dit is mijn eerste jaar bij Eoos, en meteen in een van de amusantste functies, Fakverantwoordelijke. Samen met mijn geliefde sinologen in spe, Emily en Lin, voorzie ik dit jaar op de wekelijkse tapmiddag en -avond  van Eoos dj’s, tappers en sfeer. Spring eens binnen, blijf plakken en amuseer je samen met ons en de pintjes aan een euro.
Als je eens wil tappen of dj’en voor Eoos, spreek ons gerust aan 😉.

Groetjes en tot snel!

Lin Antonis

Heey! Ik ben Lin, ik zit in mijn tweede bachelor sinologie en samen met Emily en Judith neem ik de functie fakverantwoordelijke op. Zoals de naam al zegt zijn wij verantwoordelijk om de fak draaiende te houden. We zorgen dat er een DJ is en stewards en tappers zijn. Dus als je zin hebt om eens iets te drinken, twijfel niet om naar onze fakbar te komen!!

Emily Van Nuffelen

Hey hey! Ik ben Emily, ik zit in mijn tweede bachelor Sinologie en ik ben fakverantwoordelijke voor kring Eoos gedurende dit jaar. Ik doe deze functie gelukkig niet alleen maar samen met twee topgrieten: Lin en Judith. Kort uitgelegd: wij zorgen ervoor dat de fak dé place to be is tijdens de tapavonden en tapnamiddagen van Eoos dus ik zou zeggen: kom zeker eens af om te proeven van de aangename sfeer! Als je er dan toch bent, blijf dan ineens plakken voor een super toffe avond in de leukste fakbar van Leuven. Zin om eens te komen tappen of dj’en? Spreek dan gerust één van ons drieën aan.

Groetjes en ik verwacht jullie daar, tot snel! 😉


Terug naar alle functies