Eoos baat samen met de andere vijf Letterenkringen Fakbar Letteren of kortweg de Fakuit.
De Fak is een studentencafé waar je tussen je lessen terecht kunt voor een koffie of een soepje en ’s avonds voor een pintje.

De Fak is uniek omdat ze uitgebaat wordt door zes kringen die afwisselend achter de toog staan. Hierdoor is er altijd wel iets te doen: van thema-avonden tot cocktailfeestjes. 

Wil je zelf eens tappen in de Fak? Aarzel dan niet en neem contact op met onze fakverantwoordelijken.

Locatie

Fakbar Letteren bevindt zich op Blijde Inkomststraat 11 en is ook toegankelijk via de tuin van de faculteit Letteren.

Meer info vind je hier en hier.

Of Eoos momenteel achter de toog staat, vind je onderaan de site! Dit jaar tapt Eoos op zondagavond en om de week op woensdagmiddag.

Glen, Fak
Glen

Hoi, ik ben Glen en ik ben dit jaar Fakverantwoordelijke voor Eoos. Ik ben geregeld (net iets te vaak) met ander Eoos aanhangsel te vinden in onze geliefde Fakbar Letteren, waar wij ook wekelijks een tapavond en -middag hebben. Wees meer dan welkom om een pintje met ons te komen drinken! Als je geïnteresseerd bent in tappen en/of DJ’en voor Eoos, kun je altijd bij mij terecht. Spreek me gerust eens aan, veel liefs en hopelijk tot in de Fak!


Shani, Fak & Internationaal
Shani

Hoi iedereen, ik ben Shani! Ik zit in mijn 3rde bach Sinologie. Ik neem dit jaar twee functies op mij: Internationaal en Fak.

Samen met Glen en Michael neem ik dit jaar de functie Fak Verantwoordelijk op. Onze functie, zoals de naam zegt houdt in dat we verantwoordelijk zijn voor het fak-gebeuren. Op tapavonden of namiddagen moeten we er dus voor zorgen dat alles van een leien dakje loopt; dat er tappers, dj’s en stewards zijn.

Kom zeker eens langs op één van onze tapavonden en drink met een pintje (aan één euro, reden te meer om te komen zou ik zo zeggen 😉) met ons!


Michael, Fak & Sport
Michael

Hallo ik ben Michael,

Taal- en Letterkundestudent en dit jaar sportverantwoordelijke en fakverantwoordelijke bij Eoos. Wat een mooie combinatie inderdaad. Ik ben samen met Glen en Shani fakverantwoordelijke voor Eoos dit jaar. Een mooi team al zeg ik het zelf. Wij zorgen dat op tapavonden en tapnamiddagen van Eoos alles goed verloopt in de Fak. Als je dit leest zal je ongetwijfeld de Fak eens binnen wandelen of ben je er al eens geweest. De Fak is de ideale plaats om voor of tussen de lessen iets te komen drinken. Dat kan variëren van een koffietje, een frisdrankje en je broodje hier opeten terwijl je je lessen eens nakijkt of zoals anderen al eens een pintje drinken. ’s Avonds is het dan de perfecte plek om gezellig met je vrienden iets te drinken of eens helemaal los te gaan op de tafels. Je zal al snel ontdekken dat de Fak een bijzondere en leuke plek is en dat dat ook de reden is dat ik deze functie doe. Als je nog vragen hebt over de Fak, heb je zin om eens te tappen of wil je tijdens onze avonden eens komen dj’en, aarzel dan niet om mij, Glen of Shani eens aan te spreken.s!


Terug naar alle functies