Eoos baat samen met de andere vijf Letterenkringen Fakbar Letteren of kortweg de Fak uit.
De Fak is een studentencafé waar je tussen je lessen terecht kunt voor een koffie of een soepje en ’s avonds voor een pintje.

De Fak is uniek omdat ze uitgebaat wordt door zes kringen die afwisselend achter de toog staan. Hierdoor is er altijd wel iets te doen: van thema-avonden tot cocktailfeestjes. 

Wil je zelf eens tappen in de Fak? Aarzel dan niet en neem contact op met onze fakverantwoordelijken.

Locatie

Fakbar Letteren bevindt zich op Blijde Inkomststraat 11 en is ook toegankelijk via de tuin van de faculteit Letteren.

Meer info vind je hier en hier.

Of Eoos momenteel achter de toog staat, vind je onderaan de site! Dit jaar tapt Eoos op zondagavond en om de week op woensdagmiddag.

Stef Vermeiren, Cursusdienst & Fak

Stef

Hey beste vrienden van Taal en Regiostudies, ik ben Stef Vermeiren en ga mijn 2e jaar in Leuven tegemoet als Japanoloog . Met mijn Vlaamse naam, Marokkaanse roots en dreadlocks kan je mij wel rekenen bij de minst conventionele figuren van letteren(alhoewel letteren op zich wel een alternatieve faculteit is maarja…). Ik ga me dit jaar volop bezighouden met Eoos waar ik me zal inzetten voor de cudi(cursusdienst) en voor de fak als fakverantwoordelijke samen met Glen. Uit voorliefde voor de fak, de kans om zoveel mogelijk mensen te ontmoeten en om ook iets ‘echt nuttig’ (lees als: niet alcoholgerelateerd) te doen, wil ik me engageren voor deze functies. Ik leer jullie allen dus heel graag kennen, en vermits jullie wel eens langs de cudi moeten passeren zal ik jullie daar ook naar mijn beste vermogen proberen te overtuigen om ook eens in de fak binnen te springen. 😉 Als je met vragen zit over eender wat(gaande van vragen over de cudi, de nieuwste biertjes in de fak, tot mijn schoenmaat), aarzel niet om ze te stellen. Voor de rest ben ik ook wel altijd te vinden(in de fak) voor ne goeien babbel over vanalles en nog wat, dus wees zeker niet bang me zonder reden aan te spreken. Als ik jou al niet eerst aanspreek natuurlijk ….

Glen Smet, Cursusdienst & Fak

Glen

Hoi, ik ben Glen en ben dit jaar Fakverantwoordelijke voor Eoos en ik zorg ook voor de Cursusdienst met mijn lieftallige collega’s. Als je van plan bent veel in de Fak te hangen dan zullen we elkaar wel snel genoeg leren kennen, voor de rest zal ik ook vaak op de cursusdienst en bij de meeste sportevenementen van Eoos aanwezig zijn. Als je geïnteresseerd bent in tappen en/of dj’en voor Eoos, of een cursus nodig hebt kan je altijd bij mij terecht! Spreek me gerust eens aan, veel liefs en hopelijk tot snel.


Terug naar alle functies