Eoos baat samen met de andere vijf Letterenkringen Fakbar Letteren of kortweg de Fak uit.
De Fak is een studentencafé waar je tussen je lessen terecht kunt voor een koffie of een soepje en ’s avonds voor een pintje.

De Fak is uniek omdat ze uitgebaat wordt door zes kringen die afwisselend achter de toog staan. Hierdoor is er altijd wel iets te doen: van thema-avonden tot cocktailfeestjes. 

Wil je zelf eens tappen in de Fak? Aarzel dan niet en neem contact op met onze fakverantwoordelijken.

Locatie

Fakbar Letteren bevindt zich op Blijde Inkomststraat 11 en is ook toegankelijk via de tuin van de faculteit Letteren.

Meer info vind je hier en hier.

Of Eoos momenteel achter de toog staat, vind je onderaan de site! Dit jaar tapt Eoos afwisselend op woensdagmiddag en woensdagavond.

Alfons Vanbesien Fak Kring Eoos

Alfons, Fak

Alfons

Hey! Ik ben Alfons (jaja, oude naam…), arabist in opleiding en vanaf dit academiejaar ook fakverantwoordelijke van Eoos! Als je net zoals mij de fakmicrobe te pakken hebt gekregen, zie je me waarschijnlijk vaak. Spreek me gerust eens aan! Of het nu gaat om Eoos, de Fak, de lessen of de laatste game die je gespeeld hebt, ik ben altijd geïnteresseerd. De kans zit er dik in dat ik je zelf wel eens aanspreek als ik je regelmatig zie zitten over de middag/avond aan de toog 🙂

 

Annelies Horlait Fak Kring Eoos

Annelies, Fak

Annelies

Hoii ik ben Annelies, negentien lentes en ik studeer Arabistiek en Islamkunde hier aan de KU Leuven. Vanaf dit jaar zal ik fakverantwoordelijke zijn bij Eoos en daarom ben ik dus heel vaak in de Fakbar te vinden (Lees: elke dag). Ik sta altijd klaar voor eventuele vragen (of opmerkingen) en zal altijd proberen te helpen!


Terug naar alle functies