Eoos baat samen met de andere vijf Letterenkringen Fakbar Letteren of kortweg de Fak uit.
De Fak is een studentencafé waar je tussen je lessen terecht kunt voor een koffie of een soepje en ’s avonds voor een pintje.

De Fak is uniek omdat ze uitgebaat wordt door zes kringen die afwisselend achter de toog staan. Hierdoor is er altijd wel iets te doen: van thema-avonden tot cocktailfeestjes. 

Wil je zelf eens tappen in de Fak? Aarzel dan niet en neem contact op met onze fakverantwoordelijken.

Locatie

Fakbar Letteren bevindt zich op Blijde Inkomststraat 11 en is ook toegankelijk via de tuin van de faculteit Letteren.

Meer info vind je hier en hier.

Of Eoos momenteel achter de toog staat, vind je onderaan de site! Dit jaar tapt Eoos op zondagavond en om de week op woensdagmiddag.


Team Fak

Lin Antonis

Hallo! Ik ben Lin en zit in mijn eerste master Chinese studies. Net zoals de vorige twee jaar, zal ik dit jaar weer een handje helpen in het gezelligste café van Leuven. Ja, je hebt het goed gehoord: “het gezelligste café van Leuven”. Als fakv voorzie je de fak van shifters en houd je het cafeetje draaiiende. En daarbovenop geniet je nog eens van leuke mensen en een goede sfeer rondom jou. Als je deze sfeer eens wilt komen opsnuiven en gezellig iets wilt gaan drinken, spring dan zeker eens binnen!

Tot snel!

Arvid Eykens

Geen beschrijving beschikbaar.

Hallo, ik ben arvid en ik kom op voor de functies sport en fak. Als fanatieke sporter en fan van goedkope drank zie je wel vaker of in sportkot, of in de fakbar. Bijgevolg was de keuze voor mijn functies snel gemaakt. Ik hoop jullie het komende jaar warm te kunnen maken voor een pintje of sprintje.


Terug naar alle functies