Taal- en Regiostudies is uiteraard synoniem met een sterke interesse in het buitenland. Op deze pagina vind je de verantwoordelijke voor deze functie voor dit jaar. Voor meer informatie over de internationale activiteiten van Eoos klik je hier.

Zit je nog met prangende vragen? Of heb je een geweldig idee voor een interculturele activiteit? Aarzel niet om ons hier te contacteren!


Team Internationaal

Birte Recour

Hallo ik ben Birte!

Dit academiejaar sta ik klaar om de internationale studenten en eerstejaars met open armen te ontvangen. Desondanks het waarschijnlijk vreemde jaar, hoop ik er het beste van te maken en mensen warm te maken voor het Leuvense studentenleven.

Heb je vragen of zoek je iemand om gezellig mee op café te gaan? Bij mij ben je aan het juiste adres, ik sta altijd klaar om nieuwe mensen te leren kennen!

Maximillian Cardinaels

Hey! Ik Maximillian, Max of Maxi in het kort. Ik doe mijn eerste jaar Japanologie, en draag binnen Eoos met trots de functies Eoos Express en Internationaal. Emilie en ik bundelen onze krachten zodat jullie in de Eoos Express van de leukste en interessantste artikeltjes kunnen genieten. Ik heb twee jaar Toegepaste Beeldende Kunsten gevolgd, en ben daardoor best wel handig geworden grafisch ontwerp. Daarnaast doe ik met Birte ook Internationaal. Een van mijn favoriete bezigheden is andere culturen ontdekken en luisteren naar anderen hun buitenlandse avonturen. En het leukst van allemaal natuurlijk, nieuwe vrienden maken vanover heel de wereld. Daarom help ik dolgraag mee met dit team!


Terug naar alle functies