Taal- en Regiostudies is uiteraard synoniem met een sterke interesse in het buitenland. Op deze pagina vind je de verantwoordelijke voor deze functie voor dit jaar. Voor meer informatie over de internationale activiteiten van Eoos klik je hier.

Zit je nog met prangende vragen? Of heb je een geweldig idee voor een interculturele activiteit? Aarzel niet om ons hier te contacteren!


Team Internationaal

Benjamin Poelmans

Why hello there, mijn naam is Benjamin (maar ook Benji of Bompa wordt wel eens gezegd), Ik zit in mijn 1/2e bach japanology (of 1e sinology – schrappen wat niet past), en ben samen met Tommeke verantwoordelijk voor International. Helaas heb ik zoals den Tokke geen verleden bij AFS, maar heb ik wel bijna een jaartje in Zuid-Oost Azië gewoond. Ook professioneel ben ik gedurende 5 jaar in contact geweest met meer nationaliteiten dan je op 2 handen kan tellen. Internationaal sprak mij aan omwille van het enorm aantal buitenlandse studenten die ik vorig academiejaar ontmoette. Daarmee leek Internationaal mij een leuke functie om te koppelen met het studeren dit academiejaar.

Tom Stevens

Heyo, mijn naam is Tom! Ik zit in mijn 2e bach van Japanologie. Ik ben de internationaal verantwoordelijke voor dit jaar (samen met Benji) Ik heb zelf al een heel internationaal avontuur achter de rug met als gevolg dat ik ook vrijwilliger ben bij AFS. Ik ben ook heel enthousiast over nieuwe mensen leren kennen van overal in de wereld, daarmee zag ik dit als een super gepaste functie voor mij.

Maximillian Cardinaels


Terug naar alle functies