Bij een opleiding in Taal- en Regiostudies hoort natuurlijk een stevige dosis interesse in het buitenland. Daarom houden wij ons gedurende het hele jaar bezig met verschillende vormen van internationalisering. Zo helpen we aan het begin van het jaar met de verwelkoming van de toestromende uitwisselingsstudenten, proberen we onze uitgaande studenten zo goed mogelijk te vertegenwoordigen én organiseren we regelmatig activiteiten waarbij je eens kan proeven van een andere cultuur.

Er zijn karaoke-avonden, filmavonden met films van over de hele wereld, eetverkopen met hapjes uit onze verschillende regio’s…
Houd zeker onze kalender in het oog, en de kalender van onze collega’s bij de overkoepelende vereniging van faculteit Letteren!

Ben je zelf al student aan de KU Leuven en zou je graag een internationale student helpen om zijn of haar weg te vinden? Aarzel dan niet om deel te nemen aan het Buddy Programme!

Zit je nog met prangende vragen? Of heb je een geweldig idee voor een interculturele activiteit? Aarzel niet om ons hier te contacteren!

Isabelle Follens Cultuur Internationaal Kring Eoos

Belle, Cultuur & Internationaal

Belle

Hi, ik ben Belle, 21 jaar, en studeer Taal- en Letterkunde, Engels-Latijn. Als internationaal medewerkster kijk ik er ongelofelijk naar uit om de nieuwe studenten te verwelkomen en door het jaar heen te helpen, en zich thuis te laten voelen in onze mooie studentenstad!

 

Jorrit Cockx Internationaal Kring Eoos

Jorrit, Internationaal

Jorrit
Hoi, ik heet Jorrit, ben 20 jaar oud en begin nu mijn 2e jaar in T&R: sinologie.
Ik heb een passie voor talen en een geweldige interesse in Oost-Azië.
Dit jaar is mijn eerste jaar bij ons presidium en ik kijk er naar uit Eoos internationaal te vertegenwoordigen.
Als je vragen hebt, kan je me altijd mailen, op Facebook bereiken of me gewoon aanspreken als je me ziet.