Een van de belangrijkste functies die Eoos vervult, is de vertegenwoordiging van alle Taal- en Regiostudenten binnen de verschillende raden en commissies van de universiteit. Deze vertegenwoordiging gebeurt op allerlei verschillende niveaus: binnen de opleiding zelf, op facultair en op universitair niveau zetten wij ons in om de belangen van onze studenten zo goed mogelijk te behartigen.

Onze onderwijsverantwoordelijken pakken deze vertegenwoordiging op met veel enthousiasme, samen met het CC- en POC-team.
Hier
 kun je alvast ontdekken in welke vergaderingen wij precies zetelen, en wie je daar vertegenwoordigt.

Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet en neem hier contact met ons op.

Aagje van Eyken, Onderwijs

Aagje

Hallo zeg. Na drie heerlijke jaren in Eoos’ cultuurteam, leek het wel tijd om eens voor iets nieuws te gaan. Via bepaalde gebeurtenissen met taal-en-regiostudies het afgelopen jaar kwam ik al vrij snel terecht bij Onderwijs. Ik kijk er nu dan ook ontzettend naar uit om jullie stemmen te gaan vertegenwoordigen waar dit maar mogelijk is. Hiervoor ben ik altijd bereid om in dialoog te treden, want bemoei je vooral ook met je eigen onderwijs! Vragen, opmerkingen en meningen zijn altijd welkom bij ons. We kunnen namelijk alleen maar de stem van de studenten taal – en regiostudies vertegenwoordigen als jullie die ook aan ons laten horen.

Tot snel, ik ben namelijk ook wel te vinden op de meeste Eoosactiviteiten.

Veel liefs. Aagje.

Marie-An Knops, Cursusdienst & Onderwijs

Marie-An

Hey allemaal! Mijn naam is Marie-An, ik ben 20 jaar oud en zit in mijn derde jaar sinologie.

Ik hou van reizen, lezen én natuurlijk van China! Dit jaar wil ik mij via Eoos inzetten voor onderwijs en cudi. Als een van de onderwijsverantwoordelijken wil ik jullie dit jaar op vergaderingen vertegenwoordigen in jullie belangen en jullie op de hoogte houden van beslissingen en veranderingen. Als jullie vragen zouden hebben, vraag maar raak!

Johanna De Weerdt, Internationaal & Onderwijs

Johanna

Hey! Mijn naam is Johanna, ik ben 21 jaar oud en zit in mijn derde jaar sinologie. Ik nee dit jaar bij Eoos 2 functies op die mij beiden écht nauw aan het hart liggen: internationaal en onderwijs!

Als één van de onderwijs-verantwoordelijken hoop ik dit jaar onze studenten zo goed mogelijk te vertegenwoordigen en verdedigen als nodig is op alle mogelijke vergaderingen en alle beslissingen naar de studenten te brengen! 🙂


Terug naar alle functies