Een van de belangrijkste functies die Eoos vervult, is de vertegenwoordiging van alle Taal- en Regiostudenten binnen de verschillende raden en commissies van de universiteit. Deze vertegenwoordiging gebeurt op allerlei verschillende niveaus: binnen de opleiding zelf, op facultair en op universitair niveau zetten wij ons in om de belangen van onze studenten zo goed mogelijk te behartigen.

Onze onderwijsverantwoordelijken pakken deze vertegenwoordiging op met veel enthousiasme, samen met het CC- en POC-team.
Hier kun je alvast ontdekken in welke vergaderingen wij precies zetelen, en wie je daar vertegenwoordigt.

Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet en neem hier contact met ons op.

Aagje, Onderwijs & Vicepreses
Aagje

Hallo zeg. 

Ik ben Aagje, tweedejaarsstudent Arabistiek en Islamkunde, maar toch ook nog altijd slavist. Komend jaar wil ik graag mijn vertegenwoordigingstaken van vorig academiejaar verderzetten.

Sarah, Annie en ik zullen voor jullie op verschillende vergaderingen gaan zitten en hier jullie mening vertegenwoordigen. Ik kijk er nu al ontzettend naar uit om jullie stemmen te horen en verder te laten horen. 

Wat vooral belangrijk is: vragen, opmerkingen en meningen over onderwijszaken zijn altijd welkom bij ons. We kunnen namelijk alleen maar de stem van de Taal – en Regiostudenten laten horen als jullie die ook aan ons laten horen. Bemoei je dus vooral ook met je eigen onderwijs!

Verder: heb je interesse om je ook op studentenvertegenwoordiging te storten, contacteer ons dan gerust voor vrijblijvend meer informatie. Er is namelijk zeker nog wel plek voor mensen met interesse en een passie voor onderwijs. 

Tot snel en alle liefs,

Aagje.


Sarah, Onderwijs
Sarah

Hey allemaal, ik ben Sarah ☺ Ik ben 20 jaar, zit in het derde jaar Arabistiek, en dit jaar is mijn eerste jaar bij Eoos. Samen met Aagje zal ik onderwijsverantwoordelijke zijn! Ik kijk er super hard naar uit om alle studenten van taal- en regiostudies te vertegenwoordigen. Een goede studentenvertegenwoordiging begint volgens mij met dialoog tussen studenten onderling, dus aarzel zeker niet mij (of Aagje) aan te spreken en je mening te laten horen! Heel veel liefs en hopelijk tot snel!


Terug naar alle functies