Om feestjes en andere activiteiten te promoten, maakt onze schitterende P.R.-verantwoordelijke mooie posters.

Altijd al eens de kneepjes van het vak willen leren?
Click.

Olivier, PR
Olivier

Cześć, wszystkim!

Ik ben Olivier en ik ben voor dit jaar uit pensioen geroepen om een laatste keer deel uit te maken van het PR-team. Samen met Kaat zal ik voor onder andere de posters, spam, en het evenementbeheer instaan. Doorheen het jaar zul je me zeker en vast ook tegenkomen op allerlei Eoos evenementen, dus als je met vragen zit kun je me altijd aanspreken (of me up-hitten via Facebook)!


Kaat, PR
Kaat

Dag lieve vrienden, welkom in mijn melkherberg.
Ik ben Kaat en vorm samen met Ollie het PR-team van Eoos’ jongste werkingsjaar. Dat betekent dat ik jullie via prachtige posters, lollige Facebookposts, en vierkantige Instagramkiekjes op de hoogte houd van het reilen en zeilen binnen Eoos – respectievelijk te vinden in de wandelgangen, op Facebook, en op Instagram. Volg ons, dan volgen wij jou terug, blijkbaar hoort dat zo!
Met al je PR-gerelateerde vragen of lumineuze ingevingen kan je bij ons terecht – graag zelfs – en als wij onze job goed hebben gedaan, dan zien we je wel eens op een feestje, cantus, cultuurfilm, of andere geestige activiteit waar jij bent omdat je de affiche zo mooi vond.
Virtuele high five!


Terug naar alle functies