Het studentenleven is niet altijd even gezond, maar ook daar denkt Eoos over na!
Voor specifieke informatie over de verschillende sporten, trainingen en wedstrijden, ga je naar de activiteitenpagina van sport.

Vragen? Zin om mee te spelen? Neem dan zeker contact met ons op.

Michael, Sport & Fak
Michael

Hallo ik ben Michael, Taal- en Letterkundestudent en dit jaar sportverantwoordelijke en fakverantwoordelijke bij Eoos. Wat een mooie combinatie inderdaad. Ik ben niet de sportiefste figuur, maar dat wil niet zeggen dat ik sport niet leuk vind. De sportactiviteiten die voor heel letteren gelden zoals de 24u loop en dergelijke zullen grotendeels door KOCO Letteren geregeld worden. Voor de rest zullen Willemijn en ik zorgen voor nog (genoeg) sportactiviteiten om de taal- en regiostudenten actief te houden. Dit zal een mooie variatie van competitieve activiteiten en iet wat rustigere activiteiten die ook als sport tellen. Wat deze activiteiten zijn zullen jullie doorheen het jaar zeker te zien krijgen via onze geliefde collega’s van PR op onze facebook. Input van anderen is ook steeds welkom, dan weten we wat jullie leuk vinden en dat is het belangrijkste. Ik bijt niet en ben makkelijk te contacteren.


Willemijn, Sport
Willemijn

Hoi! Ik ben Willemijn, 24 jaar oud, en ik studeer Archeologie. Ik ben sportverantwoordelijke, dus organiseer naast alle wedstrijden en fysiek uitdagende bezigheden ook (hopelijk) heel erg veel spelletjesavonden (yay Risk!). Verder weet ik niet zo goed wat ik moet vertellen, dus geef ik een interessant feitje: er is een haaiensoort waarbij de mamahaai eitjes in haar buik draagt. Als deze eitjes uit beginnen te komen, gaan de eerste haaitjes de andere eitjes en babyhaaitjes opeten, totdat er nog maar één haaitje overblijft. Ja, er bestaat beeldmateriaal van dit proces. Ja, het is smerig om te zien. Groetjes!


Terug naar alle functies