Het studentenleven is niet altijd even gezond, maar ook daar denkt Eoos over na!
Voor specifieke informatie over de verschillende sporten, trainingen en wedstrijden, ga je naar de activiteitenpagina van sport.

Vragen? Zin om mee te spelen? Neem dan zeker contact met ons op.

Jacob Claes, PR & Sport

Jacob

Hey, ik ben Jacob  en ik ben de sportpreses voor Eoos!

Ik ben niet echt enorm sportief en daarom is sportpreses geen evidente keuze, maar dat doe ik toch met trots! Het gros van sportactiviteiten zoals de InterFacultaire Beker-competetitie en 24urenloop, worden nu voor het grootste deel  georganiseerd door KOCO Letteren, dus dat is al een heuse last van mijn schouders,  alleen nog de sportevenementen vanuit Eoos nemen wij (ik en mijn collega Arvid) voor onze rekening 😉. Daarvoor gaan wij ook naar de vergaderingen van LOKO sport, die ons informeren over onze functies en het sportieve gebeuren in en rond Leuven.  Mocht je nog eens vragen hebben rond sport/sportieve activiteiten of geniale ideeën voor toffe en creatieve activiteiten, spreek me dan zeker eens aan of stuur me een berichtje, dan zal ik die ASAP beantwoorden!!

I’m out! Peace.

 

Arvid, Sport

Arvid

Hoi ik ben arvid, sportverantwoordelijke bij Eoos. 20 jaar, 1ste jaar japanologie. Waarom sportverantwoordelijke? Ik hou van sport. Simpeler kan niet. Mijn rol bestaat uit evenementjes organiseren om samen met andere sportliefhebbers uit de taal en regiostudies te puffen en te zweten. Mijn favorieten sporten zijn alle sporten waarvan je tussendoor vloekt en klaagt hoe vermoeiend het is maar op het einde toch maar weer content bent met het resultaat.

 


Terug naar alle functies