De ondervoorzitter of vicepreses van Eoos ondersteunt de preses bij het dagelijkse bestuur van de studentenkring. Vergaderingen voorbereiden, activiteiten organiseren, lokalen kuisen, enz.. De lijst van taken is lang en gevarieerd.

Waar de preses het gezicht van Eoos is naar alle studenten toe, is de vicepreses eerder het aanspreekpunt voor andere presidiumleden.
Dit betekent echter niet dat je met vragen niet bij hem/haar terecht kunt! Net als de rest van het presidium staat de vicepreses altijd voor jullie klaar.

Enya Van Acker, Vicepreses

Enya

Hey iedereen,

Ik ben Enya, vicepreses van Eoos! Ik studeer japanologie en zit in mijn 3de bachelor. Ik hou van ballet, mijn vrienden, Japan en niet te vergeten, Eoos! Samen met Anmar (Anne-Marie, onze preses) wil ik er een fantastisch jaar van maken met spetterende feestjes en cantussen, lekkere eetverkopen, gezellige filmavonden, leuke internationale activiteiten… Kortom, het zal plezant worden! Daarnaast verzorgen we weer de cursussen van de studenten op de cudi, en gaan we natuurlijk weer voor goede studentenvertegenwoordiging zorgen! Samen met onze drie onderwijsverantwoordelijken (jaja, 3!) zullen we de taal- en regiostudenten vertegenwoordigen op alle mogelijke vergaderingen op opleidings-, facultair en universitair niveau.  

Heb je een vraag, een opmerking, of wil je gewoon eens lekker babbelen? Stuur me een mailtje of een berichtje op fb, zoek me tussen mijn lessen door of kom gewoon naar één van onze activiteiten!

Tot binnenkort! 😊


Terug naar alle functies