De ondervoorzitter of vicepreses van Eoos ondersteunt de preses bij het dagelijkse bestuur van de studentenkring. Vergaderingen voorbereiden, activiteiten organiseren, lokalen kuisen, enz.. De lijst van taken is lang en gevarieerd.

Waar de preses het gezicht van Eoos is naar alle studenten toe, is de vicepreses eerder het aanspreekpunt voor andere presidiumleden.
Dit betekent echter niet dat je met vragen niet bij hem/haar terecht kunt! Net als de rest van het presidium staat de vicepreses altijd voor jullie klaar.


Vicepreses Merel Tuytte

Hey Eootjes! Mijn naam is Merel, ik ben 21 jaar en ik ben een derdejaars japanoloog. Dit jaar zet ik mij in als vice-preses van Eoos, wat inhoudt dat ik de preses ondersteun bij het dagelijks bestuur van Eoos en een aanspreekpunt ben voor de presidiumleden. Daarnaast ben ik samen met Alice onderwijsverantwoordelijke, en vertegenwoordig ik dus de taal- en regiostudent op allerlei vergaderingen over onderwijs. Heb je dus vragen over onderwijs, over Eoos, of over wat mijn favoriete kleur is ofzo, kan je altijd bij mij terecht! Oké doei


Terug naar alle functies