De ondervoorzitter of vicepreses van Eoos ondersteunt de preses bij het dagelijkse bestuur van de studentenkring. Vergaderingen voorbereiden, activiteiten organiseren, lokalen kuisen, enz.. De lijst van taken is lang en gevarieerd.

Waar de preses het gezicht van Eoos is naar alle studenten toe, is de vicepreses eerder het aanspreekpunt voor andere presidiumleden.
Dit betekent echter niet dat je met vragen niet bij hem/haar terecht kunt! Net als de rest van het presidium staat de vicepreses altijd voor jullie klaar.

Aagje, Vicepreses
Aagje

Hallo zeg.
Ik ben Aagje, blijkbaar vicepreses van Eoos. Geen zorgen, beloofd met heel veel enthousiasme hoor! Ik zit in de 2e bach Arabistiek en Islamkunde en heb ook wel enkele jaren ervaring met Slavistiek. Naast talen en onze opleidingen, hou ik heel erg van leestekens (vooral de komma en de punt hebben mijn hart gestolen, het leven kan eenvoudig zijn).
Ben jij een (toekomstig) Taal – en Regiostudent? Prijs je dan absoluut gelukkig, want komend jaar willen Annie, ik en een fantastisch team er een heel erg mooi jaar voor jullie van maken. Heb je zelf een idee voor een activiteit, een originele fakavond of een heerlijke eetverkoop, contacteer ons dan ook gerust via mail, facebook of in het echt (want daar bestaan wij ook). Wij zijn er namelijk voor jullie!
Ik kijk er alvast naar uit je te ontmoeten op een van onze activiteiten, op een doorsnee avond in de fak of, wie weet, in de les.
Alle liefs,
Aagje.


Terug naar alle functies