De ondervoorzitter of vicepreses van Eoos ondersteunt de preses bij het dagelijkse bestuur van de studentenkring. Vergaderingen voorbereiden, activiteiten organiseren, lokalen kuisen, enz.. De lijst van taken is lang en gevarieerd.

Waar de preses het gezicht van Eoos is naar alle studenten toe, is de vicepreses eerder het aanspreekpunt voor andere presidiumleden.
Dit betekent echter niet dat je met vragen niet bij hem/haar terecht kunt! Net als de rest van het presidium staat de vicepreses altijd voor jullie klaar.

Moira de Graef Vicepreses Kring Eoos

Moira, Vicepreses

Moira

Hey student/ sympathisant!
Ik ben Moira, derdejaars student Sinologie en voor dit jaar één van de twee vicepresides van Eoos! Samen met Yentl en Anna hou ik met hart en ziel van onze kring én van Taal- en Regiostudies en we doen dan ook ons uiterste best doen om van 2016-2017 een zo leuk mogelijk academiejaar te maken.

Heb je prangende vragen? Of wil je gewoon eens een babbeltje slaan? Je kan me altijd hier bereiken, me een facebook-berichtje sturen via de Kring Eoos pagina of me gewoon eens vastklampen tussen twee lessen door of in de Fak. Mogelijkheden zat!

 

Anna Paeshuyse Vicepreses Kring Eoos

Anna, Vicepreses

Anna

Hallo! Ik ben Anna Paeshuyse en dit academiejaar samen met Moira vicepreses van Eoos. Ik studeer Arabistiek en Islamkunde met veel plezier en ga nu naar mijn derde bachelor. Als vicepreses ga ik onze liefste preses Yentl zo goed mogelijk ondersteunen en mee ons presidium coördineren.
Daarnaast wil ik ook graag werken aan de communicatie met onze studenten, zeker omdat we dit jaar met de rectorsverkiezingen een goed beeld willen hebben van wat jullie verwachten. Ik hoop ook samen met ons team veel leuke activiteiten te organiseren en jullie daar massaal te zien! Op vlak van studentenvertegenwoordiging zal ik samen met Yentl, Moira en onze onderwijsverantwoordelijke Cedric zoveel mogelijk de belangen van de Taal- en Regiostudent verdedigen. Je kan me vinden in onze geliefde fak, op één van onze vele activiteiten of gewoon online voor alle vragen, opmerkingen en babbels!


Terug naar alle functies