Voor elke functie van Eoos wordt een verantwoordelijke aangeduid, maar daarnaast wordt ons team ook aangevuld door een aantal enthousiaste vrije medewerkers! Zij springen in waar nodig, helpen bij elke functie wel eens een handje mee en zijn op die manier een essentieel onderdeel van de goede werking van onze kring.

Als vrije medewerker beslis je zelf waar en wanneer je ons kan helpen. Daarom is het ook een goede manier om de innerlijke werking van onze kring te leren kennen.

Heb je zelf de kriebels gekregen en zou je graag eens te weten komen of het presidiumleven niks voor jou is?
Aarzel dan niet om ons hier te contacteren!
hierzittenechtnulverplichtingenaanvastenhetisechtnietzospannendalshetlijkt

Manon, Vrije Medewerker
Manon

Ik ben studente arabistiek en islamkunde. Naast (uiteraard) braafjes te studeren, zoals een goede student moet doen, heb ik nog enkele andere talenten zoals piano spelen, lopen en het bezitten van een vrij tot zeer elastische maag waar veel eten in past
Ik zie mijn functie als gaan en staan waar nodig en waar ik kan helpen.
Deze functie leek me boeiend omdat onze nieuwe preses THE BEST is!
Ik weet zelf niet veel over het presidium en ik ken er nog niet veel mensen, dus vrije medewerker leek me de beste functie om als ‘beginner’ het presidium in te gaan, en zo nieuwe mensen te leren kennen en meer te leren over functies waarbij enige vorm van verantwoordelijkheid vereist is.


Terug naar alle functies