screenshot-2016-10-30-at-13-46-01

Beste bloedbroeders en -zusters,

Na alweer twee fantastische Bloedserieusweken vorig jaar, is het weer tijd om mensen in nood toe te snellen. De afgelopen jaren hebben jullie ons al fantastisch geholpen, maar spijtig genoeg zijn er steeds meer mensen die dit bloed harder nodig hebben dan superhelden hun krachten en professoren hun PowerPoint presentaties.

Door te doneren red je niet enkel een hoop mensen die je sterk nodig heeft. Er staat weer een enorme hoop verrassingen klaar om je te bedanken voor je fantastisch goede daad.

Allereerst krijg je een rijkelijk gevulde goodiebag. Op maandag kan je naar de Bloody Quiz in Alma 3. De dinsdag schotelen we jullie The Grand Budapest Hotel voor in Max Weber. Op woensdag komt Bert Gabriëls samen met de enthousiastelingen van Preparee voor een avond vol schaterlachen en plezier zorgen in Max Weber. Op donderdag is het dan in de Universiteitshallen weer tijd voor de kers op de taart: het Boombal!

Lijken deze activiteiten wel iets voor jou? Zou je graag wat bloed of plasma afgeven voor het goede doel? Aarzel dan niet en kom naar de Bloedserieusweek in Leuven, dit jaar vindt deze plaats tussen 14 en 17 november. Op maandag en dinsdag kan je terecht in de Universiteitshallen en woensdag en donderdag in het Gymnasium. In het donorcentrum van Leuven kan je ook van maandag tot donderdag terecht voor een bloed of plasmadonatie. Klik hier voor een afspraak in het donorcentrum van Leuven.

Vergeet je zeker niet op voorhand in te schrijven en de donorzelftest af te leggen op rodekruis.be/donorzelftest! Meer informatie over de activiteiten en de Bloedserieusweek kan je snel op Facebook en onze site terugvinden.

Wees de held waarvan je altijd al wist dat je hem was!

Het Bloedserieusteam


Dit bericht is geschreven door het Bloedserieusteam. Kring Eoos kan helaas geen additionele informatie verstrekken over het evenement.