Op Wapenstilstand trekt Eoos richting Antwerpen! We vertrekken op de middag naar de Expo Buddha & Mind, met daarna wat tijd voor een vrij bezoek aan de rest van het MAS. Nadien gaan we gezellig samen iets eten, en keren dan terug met de trein naar ons geliefde Leuven!

Het ticket voor de expo kost 8 euro. Verdere informatie krijgen jullie nadat jullie dit inschrijfformulier hebben ingevuld.
De deadline voor je in te schrijven is woensdag 9 november, aangezien je ook tegen dan betaald moet hebben!
VERGEET JE DUS ZEKER NIET IN TE SCHRIJVEN!

Over de expo: “Rust. Diep ademhalen. Tot uzelf komen. De zoektocht naar rust en verstilling is actueler dan ooit in ons jachtige bestaan van alledag. De tentoonstelling ‘Buddha & Mind’ in het MAS sluit aan bij de behoefte om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en al te veel stressmomenten. Een unieke reeks boeddhistische miniatuurschilderingen neemt u mee in het proces van een meditatie. Kom even tot uzelf en kijk naar hoe het met u gaat aan de binnenkant.”
http://www.mas.be/nl/BuddhaMind

Naar het facebook event.