Liefste studenten,
Zoals velen onder jullie misschien al gehoord hebben, is Taal- en Regiostudies vanaf volgend jaar een richting armer: Slavistiek en Oost-Europakunde wordt opgeschort. Wij sluiten ons volledig aan bij de reactie van Thomas Pierrart, voorzitter van CORaaL (studentenraad Letteren). Ook wij betreuren de manier waarop de faculteit hierover met ons gecommuniceerd heeft. We weten zelf pas sinds gisterennamiddag dat deze beslissing gemaakt was, en hadden dus niet meer de kans om erover in dialoog te gaan met het bestuur van de faculteit. Uiteraard zullen we ons best doen om hier op elke mogelijke manier ons ongenoegen over te laten blijken, en om jullie belangen de komende weken zo goed mogelijk te verdedigen.
Studenten die nu Slavistiek studeren, zullen hun opleiding uiteraard volledig kunnen afmaken.

Als je nog met vragen zit of mee wil zoeken naar oplossingen, mag je die zeker mailen naar info@coraal.be.

#ontdekjezelfbeginbijwesteuropa

 

Hier de link naar het veto-artikel.