Lieve Eooten,

We zijn alweer een weekje terug en hopelijk betekent dit dat de volgende alweer achter de rug zijn:

  • een nieuwe stapel boeken
  • een leuk avondje met vrienden
  • een lekker hapje eten
  • een eerste pint in de fak
  • een eerste wedstrijd winnen

Nee? Oh. Dan heb ik goed nieuws: voor al die dingen heb je deze week nóg een mogelijkheid.

Een nieuwe stapel boeken

Je kunt deze week maandag en woensdag op de cursusdienst terecht: zie de openingstijden onderaan de website. Ook kun je deze week nog enkele tweedehands boeken scoren voor een leuk prijsje!

Een leuk avondje met vrienden

Plan je best op dinsdag. Eoos organiseert een quiz en de verleden quizzes zijn altijd heel leuk en gezellig geweest. Don’t worry: er zijn een hoop verschillende rondes om punten mee te verdienen, dus er is geen super specifieke kennis vereist en het is altijd vooral gewoon een leuke manier om je kennis te meten.

Een lekker hapje eten

Dit doe je woensdag bij onze eetverkoop! Deze keer verkopen we zelfgemaakte wafels met poedersuiker of slagroom (of niks). Hmmmmnomnom.

Een eerste pint in de fak

Dit is een dubbele opportuniteit. Ófwel je komt gewoon naar onze tapavond in de fak woensdagavond, óf je verplaatst je een ruimte en komt naar ons praatkamerfeestje. Wie zich verkleed, krijgt een gratis cocktail/mocktail. OPTIES.

Een eerste wedstrijd winnen

Doe je donderdag op de provinciezuip van de fak. Ga de strijdt aan een sleep jouw provincie naar de overwinning! Alvast een voorproevertje voor de talenzuip die later dit semester zal plaatsvinden.

PS. De Eoos Express niet te pakken kunnen krijgen? Hij staat nu ook online!