Een nieuwe week, een nieuw overzicht! Deze week entertainen we jullie vooral de eerste helft van de week, dus ben er op tijd bij!

Maandag

  • Morgen houden we onze AV: Algemene Vergadering. Heb je interesse in wat Eoos doet, wil je misschien zelf eens een kijkje nemen bij wat verschillende functies inhouden, of heb je gewoon een aantal vragen? Kom dan zeker langs!

Dinsdag

  • Op dinsdag vindt het Jobevent van de Faculteit Letteren plaats. Inschrijven is wel zo handig, meer informatie daarover vindt je via het Facebook event. Het belooft in elk geval een nuttige, leerzame dag te worden, waar jij meer inzicht krijgt in jouw jobmogelijkheden.
    • En oh ja, als je dan toch daar in de buurt bent, kom even Spring Rolls eten bij ons, want het is weer tijd voor een eetverkoopje 🙂
  • Dinsdagavond brengt ons nog een board-games avond door sport. Denksport. Voor iedereen die graag wint, niet tegen hun verlies kan, of gewoon graag kijkt hoe andere mensen een spelletje spelen. Hoe dan ook: allen welkom!

Woensdag

  • Woensdag is het, vaste prik, onze dag om de fak open te houden. Deze week is het aan ons om jullie ’s avonds van drankjes en praatjes te verzorgen, dus kom zeker even langs!