Allereerst: welkom in het nieuwe academiejaar! Hopelijk heeft iedereen hun zomer en herexamens goed en wel overleefd en kunnen we weer vol goede moed aan het nieuwe schooljaar beginnen.

Het nieuwe academiejaar begint uiteraard met een onthaalweek, waarin we er als kring voor zorgen dat nieuwe studenten de stad én hun medestudenten kunnen leren kennen, eerste- en ouderejaars kunnen socializen en iedereen genoeg tijd heeft om boeken te halen op de cursusdienst.

  • De stad leren kennen doe je dinsdagavond uiteraard door een stadsspel. Het is helemaal gratis en je kunt je hier inschrijven.
  • Later in de week, op donderdag, vindt ons cocktailfeestje plaats. Hier ontdek je de dat de perma meer is dan alleen de locatie van de cursusdienst en dat het hier super gezellig kan zijn!
  • Verder worth mentioning: boeken, cursussen en ander gespuis! De cursusdienst is de eerste week extra veel open, maar beware: er kunnen ook wel eens wachtrijtjes staan als iedereen in één keer komt.

 

Da’s week 1 wel zo’n beetje. We zullen uiteraard beschikbaar zijn voor al jullie vragen, hoe klein of groot ze dan ook lijken. Enkele random tips:

  • Ga op tijd naar je lessen/afspraken, zodat je nog op tijd bent als je verdwaalt.
  • 91 is de kelder van een gebouw (niemand weet waarom)
  • Geld besparen doe je het best door je eigen eten te maken en te eten op eetverkopen van kringen in plaats van elke dag naar de broodjeszaken te gaan!

 

En dan, tot slot, nog even een blik vooruit:

Speciaal voor de eerstejaars studenten organiseren we een onthaalweekend na week 2. Schrijf je hier in!