Lieve ex-erasmusser, lieve erasmusser-to-be,

IMCO organiseert op 5 december in het Erasmushuis een infobeurs ‘Arts on the Move’ voor ex- en toekomstige Erasmusstudenten. Daarvoor hebben wij jullie hulp nodig! Per land zal er een stand zijn die bemand wordt door iemand die reeds op Erasmus is geweest en een internationale student. Heb jij interesse om die student te zijn, om jouw Erasmuservaringen te delen met toekomstige uitwisselingsstudenten, gezellig wat te socializen met internationals, laat dit dan zeker weten! Op die beurs zal er ook een fotowedstrijd zijn, waarvoor wij nog inzendingen nodig hebben. Foto’s met een bijhorend verhaal (kort) over je interculturele ervaring zijn dus zeer welkom! Winnaars slepen mooie prijzen (waaronder filmtickets) in de wacht.
Je kunt natuurlijk ook altijd gewoon een bezoekje brengen aan de beurs indien je interesse hebt om op Erasmus te vertrekken of heimwee hebt naar jouw eigen Erasmusperiode. Iedereen is meer dan welkom!

Voor meer info over de verschillende standen of als je graag zou willen deelnemen aan de fotowedstrijd, mail dan naar imco@kuleuven.be

Meer info?

Studenten die graag een extra woordje uitleg krijgen over de beurs zijn welkom op het infomoment met een drankje / klein hapje, op dinsdag 21 november om 13u in lokaal MSI 01.23! Indien je nog twijfelt over je eigen deelname aan de beurs, ga dan zeker eens luisteren. Iedereen is meer dan welkom!