Lief Eoos,

Onthaalweek is alweer omgevlogen en nu begint het echte werk!

  • Dinsdagavond vindt vanaf 22u Letteren Full House plaats in fakbar Letteren: hét feestje van het jaar. Alle ruimtes van de fakbar gaan open, dus als je eens bij verschillende kringen naar binnen wil spieken om te stemmen over wie de fijnste perma heeft, mag dat helemaal! Als je hier een drankje wil halen en daar een spelletje wil spelen, mag dat ook!
  • Na een rustige woensdag, kun je je dan ’s avonds nog even helemaal laten gaan; voor elk wat wils! Om 19u vindt de infosessie voor de cultuurreis plaats in MSI 00.28, om 19u30 begint Eoos’ haar tapavond in de fak en om 20u draaien wij onze eerste film van het jaar. 

De nieuwe openingstijden van de cursusdienst zijn deze week:

  • Maandag 10-13u
  • Dinsdag 10-13u
  • Woensdag 14-18u
  • Donderdag 10-12u

Lukt het voor jou niet om op een van deze tijdstippen langs te komen? Klik dan hier om een afspraak te maken. 

Fijne eerste echte week!