Week 5

Hoera! De sportieve week van het jaar is daar! 

Deze week organiseert LOKO de jaarlijkse 24 urenloop. Vanaf dinsdagavond 20u tot woensdagavond 20u zullen er rondjes gelopen worden aan het sportpark in een spannende race voor de overwinning; de kringen gaan met elkaar de strijd aan en heel studerend Leuven loopt, feest, drinkt en proeft mee! De 24 urenloop biedt namelijk niet alleen het sportief evenement zelf, maar ook een heel aantal standjes met vermaak, muziek en drank & spijs! 

Letteren slaat samen met Katechetika, Pedagogische Kring en KLA de handen in elkaar en verschijnt op de 24 urenloop onder de naam Runner’s High. 

Als je ook graag een rondje wil lopen, voeg je dan zeker aan deze lijst toe! 
Niet zo’n sportieveling? Dan ben je zeker welkom voor koffie, curry, een nachtelijke silent disco en meer!