Lief Eoos,

wat kan ik zeggen behalve: ’t is weer week 1.

Het nieuwe semester gaat maandag van start en hopelijk krijgen jullie goede cijfers terug, maar ook als ze wat minder zijn; probeer te relativeren, zolang je je best doet, komt ’t allemaal wel weer goed. Praat zeker met je monitor in dat geval, maar ook Eoos staat voor je klaar om je een beetje op te vangen en tips te geven waar je ze nodig hebt!

In de eerste week van het nieuwe semester is het natuurlijk vooral weer tijd voor een drukke week bij de cursusdienst! De openingstijden zijn:

  • Maandag van 8.30 tot 15.00
  • Dinsdag van 10 tot 14.30
  • Donderdag van 15.30 tot 20.00

Mocht je tijdens deze tijden écht niet kunnen komen, stuur dan even een mailtje naar de cursusdienst, zodat ze even voor je open kunnen doen op een tijdstip dat jullie samen uitkomt.


Verder vliegen we ook qua sociaal vermaak de week weer in, want zondag tapt Eoos @ fak’s Free Beer’s Eve. Groots feest, want er zijn al 5 gratis vaten aangekondigd!

Verder kun je woensdag, na een eerste paar dagen zwoegen (of niet) ook naar de (s)Letteren TD!


Zit je met vragen? Klik hier om erachter te komen naar welk e-mailadres je daarover moet mailen en twijfel niet te lang over je mailskills; we zijn er om te helpen.

Succes en veel plezier met het begin van het semester!