Eoos zou geen studentenvereniging zijn zonder het nodige amusement. Daarom organiseert Eoos door het jaar heen verschillende activiteiten zoals TD’s, eetverkopen en themafeestjes.

Bekende evenementen zijn de kickstart TD in samenwerking met Alfa en, in het tweede semester, Asian Pop Party. Ook themafeestjes zoals Murder on the Orient Express vielen eerder erg in de smaak.

In het eerste semester vinden de schachtenverkoop en de doop plaats.

Ook hebben we een feestweek, de Eoosterse week, vol met toffe activiteiten, eetverkopen die je kennis laten maken met nieuwe smaken tegen een studentikoze prijs.


Team Animatie

Birte Recour

Hallo ik ben Birte!
Dit academiejaar sta ik klaar om de internationale studenten en eerstejaars met open armen te ontvangen. Desondanks het waarschijnlijk vreemde jaar, hoop ik er het beste van te maken en mensen warm te maken voor het Leuvense studentenleven.
Heb je vragen of zoek je iemand om gezellig mee op café te gaan? Bij mij ben je aan het juiste adres, ik sta altijd klaar om nieuwe mensen te leren kennen!

Iba Dia

Dominique Meeus

Hallo! Ik ben Dominique en dit is mijn 1e jaar als Eoos’ Feest. Ik ben ook verantwoordelijk voor de cursusdienst in onze kring, dus ik hoop die ik vorig jaar daaruit getrokken heb mee te brengen in deze functie dit jaar. Als je je zorgen maakt dat er dit jaar bij Eoos niet zo veel zal gebeuren op vlak van Feest, laat ze bij deze dan achterwege. Corona mag dan wel een stokje proberen steken voor al onze plannen, maar mijn geweldige Feest-medewerker en ik zullen ons daar zeker niet door laten doen! Verwacht een jaar vol nieuwe en fantastisch leuke activiteiten, allemaal volgens de maatregelen, en natuurlijk mijn geweldige persoonlijkheid, want ik ben altijd een feestje ;).


Terug naar alle functies