Eoos baat samen met de andere vijf Letterenkringen Fakbar Letteren of kortweg de Fak uit.
De Fak is een studentencafé waar je tussen je lessen terecht kunt voor een koffie of een soepje en ’s avonds voor een pintje.

De Fak is uniek omdat ze uitgebaat wordt door zes kringen die afwisselend achter de toog staan. Hierdoor is er altijd wel iets te doen: van thema-avonden tot cocktailfeestjes. 

Wil je zelf eens tappen in de Fak? Aarzel dan niet en neem contact op met onze fakverantwoordelijken.

Locatie

Fakbar Letteren bevindt zich op Blijde Inkomststraat 11 en is ook toegankelijk via de tuin van de faculteit Letteren.

Meer info vind je hier en hier.

Of Eoos momenteel achter de toog staat, vind je onderaan de site! Dit jaar tapt Eoos op zondagavond en om de week op woensdagmiddag.


Team Fak

Judith Kesteloot

Hallo, ik ben Judith. Ik zit in mijn 3e bachelor Arabistiek en Islamkunde. Dit jaar doe ik dezelfde functie als vorig jaar omdat ik het zo fantastisch vind. Ik ben Fakverantwoordelijke! Samen met mijn geliefde sinologen in spe, Emily en Lin, voorzie ik dit jaar op de wekelijkse tapmiddag en -avond  van Eoos dj’s, tappers en sfeer. Spring eens binnen, blijf plakken en amuseer je samen met ons en de pintjes aan een euro.
Als je eens wil tappen of dj’en voor Eoos, spreek ons gerust aan 😉.
Groetjes en tot snel!

Lin Antonis

Heyhey! Ik ben Lin, 19 jaar en zit in mijn derde bachelor Chinese studies. Net zoals vorig jaar kom ik een jaartje op als fakverantwoordelijke, samen met Judith en Emily. Als je al eens graag een goei fris pintje of Strongbow wilt drinken, of gewoon eventjes wilt babbelen met je vrienden met goede muziek op de achtergrond, twijfel niet en kom zeker eens kijken in Fak Letteren!

Emily Van Nuffelen

Hey hey! Ik ben Emily en ik zit in mijn derde bachelor Chinese studies. Dit is mijn tweede jaar bij Eoos en daarbij ook mijn tweede jaar als fakverantwoordelijke. Na me al een jaartje in het leukste café in Leuven te hebben mogen inzetten, kon ik dit niet meer loslaten en voilà: dan doen we daar nog een jaartje bij! Na geproefd te hebben van al het leuks dat de fak en Eoos te bieden hebben, besloot ik een grotere verantwoordelijkheid op te nemen en zo ook de functie Financiën te vervullen. Dit wil zeggen dat ik me zal bezighouden met alles wat Eoos uitgeeft en ontvangt, en jazeker, daar hoort bij dat jullie me misschien wel eens zullen spotten terwijl ik cijfertjes ingeef in Excel 🤪.

Ik hoop jullie snel in de fak te kunnen ontmoeten, want daar vertoef ik wel geregeld! 😋


Terug naar alle functies