Taal- en Regiostudies is uiteraard synoniem met een sterke interesse in het buitenland. Op deze pagina vind je de verantwoordelijke voor deze functie voor dit jaar. Voor meer informatie over de internationale activiteiten van Eoos klik je hier.

Zit je nog met prangende vragen? Of heb je een geweldig idee voor een interculturele activiteit? Aarzel niet om ons hier te contacteren!


Team Internationaal

Birte Recour

Hallo ik ben Birte!

Hey! Ik ben Maxime en zit momenteel in mijn eerste jaar bachelor Arabistiek en Islamkunde. Als nieuweling bij eoos sta ik met volle goesting in voor de functie internationaal en kijk ik ernaar uit om studenten uit alle hoeken van de wereld te ontvangen in het gezellige Leuven! Doordat Corona mij heeft tegengehouden kennis te maken met het échte studentenleven, lijkt me des te leuker dit te doen met internationale studenten. Ik sta daarom altijd open om eens iets te gaan doen, want niets is leuker dan nieuwe vrienden maken!

Heb je vragen of zoek je iemand om gezellig mee op café te gaan? Bij mij ben je aan het juiste adres, ik sta altijd klaar om nieuwe mensen te leren kennen!


Terug naar alle functies