Een van de belangrijkste functies die Eoos vervult, is de vertegenwoordiging van alle Taal- en Regiostudenten binnen de verschillende raden en commissies van de universiteit. Deze vertegenwoordiging gebeurt op allerlei verschillende niveaus: binnen de opleiding zelf, op facultair en op universitair niveau zetten wij ons in om de belangen van onze studenten zo goed mogelijk te behartigen.

Onze onderwijsverantwoordelijken pakken deze vertegenwoordiging op met veel enthousiasme, samen met het CC- en POC-team.
Hier kun je alvast ontdekken in welke vergaderingen wij precies zetelen, en wie je daar vertegenwoordigt.

Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet en neem hier contact met ons op.


Team Onderwijs

Jing van den Berg

Hallo hallo, Ik ben Jing, 21 jaar jong en ik zit momenteel in mijn eerste master sinologie. Omdat China de grenzen nog steeds gesloten heeft voor buitenlandse studenten, ga ik nog even ten volle genieten van het Leuvense studentenleven! Ik zal dit jaar meewerken voor Onderwijs en alle Taal-en Regiostudenten zo goed mogelijk proberen te vertegenwoordigen! Jullie input is steeds welkom!

Groetjes, Jing

Lara Meyvisch

Geen beschrijving beschikbaar.

Hallo! Ik ben Lara en dit jaar doe ik onderwijs hier bij Eoos. Ik ben 18 ( wordt 19 in oktober) en zit nu aan mijn tweede jaar bachelor aan Japanologie. Als je ooit advies nodig hebt over sommige vakken kan je altijd bij mij komen. Daarbij ben ik ook een beauty fanatic, alles van makeup tot haar kleuren & knippen is. Ik hoop dat ik jullie in de toekomst goed zal kunnen helpen op verschillende vakken en ook goed kan representeren op de verschillende studentenvergaderingen.


Terug naar alle functies