Een van de belangrijkste functies die Eoos vervult, is de vertegenwoordiging van alle Taal- en Regiostudenten binnen de verschillende raden en commissies van de universiteit. Deze vertegenwoordiging gebeurt op allerlei verschillende niveaus: binnen de opleiding zelf, op facultair en op universitair niveau zetten wij ons in om de belangen van onze studenten zo goed mogelijk te behartigen.

Onze onderwijsverantwoordelijken pakken deze vertegenwoordiging op met veel enthousiasme, samen met het CC- en POC-team.
Hier kun je alvast ontdekken in welke vergaderingen wij precies zetelen, en wie je daar vertegenwoordigt.

Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet en neem hier contact met ons op.


Team Onderwijs

Alice Delhoux

Hallo daar! Ik ben Alice en na reeds een academiejaar onderwijsvertegenwoordiging bij Eoos ben ik enthousiaster dan ooit om er opnieuw een jaar in te vliegen. Samen met Aagje sta ik graag klaar om als aanspreekpunt en klankbord voor alle Taal-en Regiostudenten op te treden. Om deze missie naar beste vermogen te vervullen, hopen we natuurlijk op jullie input! Aarzel dus niet om ons te benaderen met mogelijke vragen of bemerkingen in verband met onderwijs, wanneer je ons ziet rondhuppelen in de Erasmustuin en verder. Tot snel en veel liefs. Alice

Aagje Van Eyken

Hallo, ik ben Aagje en heb de eer om dit jaar met Alice samen te mogen werken in de functie Onderwijs. Wij willen alle Taal- en Regiostudenten het komende jaar zo goed mogelijk vertegenwoordigen en hiervoor zijn altijd alle input en opmerkingen welkom! Stuur ons gerust een berichtje of spreek ons aan als je een vraag of opmerking hebt over je eigen opleiding, de faculteit Letteren, studentenvertegenwoordiging of onderwijs aan de KU Leuven in het algemeen. Wij zijn er graag voor jullie. Heel veel liefs, Aagje.


Terug naar alle functies