ONZE ACTIVITEITEN

OVERZICHT


Omdat iedereen anders is, hebben we bij Eoos gelukkig verschillende teams die zich met verschillende soorten activiteiten bezighouden. Om te ontdekken wat deze allemaal inhouden en een kort overzicht te krijgen van ons aanbod kan je klikken op de links hierboven of gewoon naar beneden scrollen!

CULTUUR

Zoals je het waarschijnlijk al wel had kunnen raden, zorgt het cultuurteam voor activteiten die je culturele horizonten zullen verbreden. Dat kan op verschillende manieren. Ben je een filmliefhebber, dan zijn de filmavonden vast iets voor jou. Hou je eerder van een uitstap die je iets bijleert of waarbij je nieuwe indrukken kan opdoen? Kom dan mee op een van onze cultuuruitstappen.


Voor de intellectuelen onder ons zijn er daarnaast ook nog ontspannende quizzen en prikkelende lezingen. Tot slot is er natuurlijk ook de cultuurreis die elk jaar tijdens de lesvrije week wordt georganiseerd en die kan gelden als het uithangbord van team Cultuur. Met andere woorden een cultuuraanbod om van te smullen! 😋

FEEST

Voor hen die graag de spreekwoordelijke bloemetjes buitenzetten is er natuurlijk ook keuze zat. De meezingers onder jullie zullen zich als een vis in het water voelen bij onze bruisende cantussen en gemoedelijkere karaokeavonden. Gooi je liever de beentjes los na een vermoeiende dag vol taken en lessen? Kom dan naar onze fakfeestjes. Onze promo's en snacks zullen je zeker kunnen bekoren!  


Om je buikje rond te eten hoef je echter niet per se te komen feesten. Want je honger tussendoor komen stillen kan ook bij onze vele eetverkopen. Het jaarlijkse main event is echter de Asian Pop Party; de place to be voor alle fans van K-, J- en C-Pop. Aarzel dus niet en maak het samen met ons lekker gezellig! 🥳

ONTHAAL

Je als kersverse Taal- en regiostudent meteen welkom voelen aan je faculteit en universiteit hoort een vanzelfsprekendheid te zijn. Verloopt het in het begin toch wat stroef of wil je van bij de start meteen mee zijn met alles? Dan helpt ons onthaalteam je als eerstejaars graag verder. Zo zijn er rondleidingen waarbij je meteen wegwijs wordt gemaakt aan onze faculteit. Hierbij maak je kennis met de voor jou belangrijkste plekken in Leuven en krijg je handige tips van ouderejaarsstudenten.


Wil je snel nieuwe mensen leren kennen en al eens met ons presidium en het verenigingsleven kennismaken? Schrijf je dan zeker in voor het onthaalweekend! We verwelkomen je met plezier met allerlei leuke activteiten op een driedaags avontuur! 🤩

OVERIGE

Het is moeilijk te geloven, maar toch is het zo... Eoos organiseert wel degelijk nóg meer activiteiten dan die van Feest, Cultuur en Onthaal! 😯Zo zijn de atleten van team Sport doorheen het jaar druk in de weer met het op poten zetten van een reeks sportieve evenementen. Hier zit vast wel een get-together bij die je aan zal spreken, zelfs al ben je geen sportieveling. 😉 Verder is er voor de lopers onder jullie ook altijd de 24 urenloop waar Eoos samen met andere kringen de handen in elkaar slaat om onze kleuren te verdedigen.


Naast Sport is er ook het team van Eoos Internationaal dat zich ontfermt over inkomende internationale studenten en hen van het nodige entertainment voorziet om hun uitwisseling nog een pak aangenamer te maken. Wil je meer weten over onze internationale werking? Klik dan snel hier! Wil je de teams beter leren kennen? Dan klik je op een van  de onderstaande knoppen.